Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΟΔ.

Συμφωνία με Ζάρρα και Κακαρούδη

Παίκτες του ΚΑΟΔ για την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα είναι οι Θόδωρος Ζάρρας και Κώστας Κακαρούδης. 
Ο 24χρονος γκαρντ έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Δράμας και αύριο είναι πολύ πιθανό να υπογράψει το συμβόλαιό.

Όσο για τον 26χρονο πάουερ φόργουρντ/σέντερ είναι έτοιμος να επιστρέψει και πάλι μετά από πέντε χρόνια στον ΚΑΟΔ έχοντας συμφωνήσει σε όλα.

Μία διπλή μεταγραφική κίνηση που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν θα είναι οι μόνες από την ελληνική αγορά καθώς προ των πυλών φαίνεται να είναι δύο ακόμη παίκτες.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά ο ΚΑΟΔ έχει έρθει σε συμφωνία ήδη με Αμερικανό σμολ φόργουορντ που ουσιαστικά θα αποτελέσει και το βασικό επιθετικό ατού της ομάδας.

Τα παραπάνω φανερώνουν πως ο Γιώργος Καλαφατάκης που βρίσκεται από το μεσημέρι στην Δράμα δεν θα αργήσει να συμπληρώσει το ρόστερ του για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Χανιώτης τεχνικός, συνεργάτης του οποίου θα είναι ο Κώστας Μέξας όπως και στο περσινό του πέρασμα στον Ηρακλή, θα έχει ενάμιση μήνα στην διάθεσή του για να το μοντάρει ενώ σε δύο εβδομάδες θα γνωρίζει μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος και το πρόγραμμα.

Ως δεδομένο πάντως θα πρέπει να θεωρείται πως στον ΚΑΟΔ δεν προτίθενται να αποσυρθούνε από τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος που σύμφωνα με την κλήρωση η ομάδα της Δράμας είναι την επόμενη Κυριακή (18/09) να υποδεχθεί στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» τον Πανελλήνιο για την 1η αγωνιστική της Β΄ φάσης.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου