Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΟΔ.


Διπλό "χτύπημα" στη Δράμα
Την ενίσχυση που ζητούσε κάτω από τα καλάθια ο ΚΑΟΔ, την βρήκε στον πρόσωπο του Αμερικανού Γκάρι Φλάουερς, τον οποίο και ανακοίνωσε μαζί με τον 23χρονο γκαρντ του ΠανιωνίουΓιάννη Αθηναίου. Ο Φλάουερςείναι 25 ετών και αγωνιζόταν στο πανεπιστήμιο τουΣάουθερν Μισισσίπι, όπου την τελευταία του χρονιά εντυπωσίασε πετυχαίνοντας 18.8 πόντους, ενώ μάζευε και 7.7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Έχει ύψος 2μ.03 και χαρακτηριστικό της δύναμης του μέσα στη ρακέτα, είναι τα εννέα νταμπλ νταμπλ που πραγματοποίησε μέσα στη σεζόν.

Ο Φλάουερς αναμένεται το Σάββατο όπου και θα παρακολουθήσει τον ΚΑΟΔ στο τουρνουά της Καβάλας. Ο Αθηναίου από την άλλη, αποτελεί μία αξιόπιστη εναλλακτική λύση στην θέση του πλέιμεϊκερ και στους νεοφώτιστους προβλέπεται να πάρει περισσότερες συμμετοχές από τις 16 περσινές με την φανέλα τουΠανιωνίου.

Ο νεαρός γκαρντ βρίσκεται ήδη στη Δράμα και το απόγευμα υα συμμετάσχει στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. Παράλληλα, οι Κιτσούλης και Κακαρούδηςαναταποκρίθηκαν στο... κάλεσμα της πατρίδας και ξεκινούν τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, σε Αυλώνα και Γρεβενά αντίστοιχα...

basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου