Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΟΔ.


Οικονόμου - Καλαβρός προς Δράμα

Ούτε ο Κρις Χουγκάζ, ούτε ο Δημήτρης Παπανικολάου ούτε ο Σέρβος Μιχαϊλο Ούβαλιν θα είναι ο νέος τεχνικός του ΚΑΟΔ με τον Νίκο Οικονόμου να είναι το Νο1 φαβορί.
Κι όχι μόνο αυτά αλλά η έκπληξη Νο2 στο συγκεκριμένο σενάριο έχει να κάνει με τον βοηθό του πρώην τεχνικού του Ιωνικού Ν.Φ. που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ο Μιχάλης Καλαβρός.

Ο νυν δηλαδή συνεργάτης του Κώστα Φλεβαράκη στην τεχνική ηγεσία του Ηλυσιακού που απομένει να φανεί κατά πόσο ισχύει η φημολογία γύρω από το πρόσωπό του και θα λύσει το συμβόλαιό του.



Το ενδεχόμενο ο Οικονόμου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΚΑΟΔ επιβεβαίωσε ο ίδιος σε επικοινωνία του Sport24.gr μαζί του όπου τόνισε: "Είναι αλήθεια ότι βρισκόμαστε σε συζητήσεις αλλά ας κάνουμε ακόμη 1-2 ημέρες υπομονής".

Αφήνοντας να εννοηθεί με τον τρόπο πως είναι διαδικαστικό το θέμα με την διοίκηση της νέας ΚΑΕ ΚΑΟΔ να φάνηκε εξ αρχής πως ήθελε ο διάδοχος του Φώτη Τακιανού να είναι επίσης ένας νέος τεχνικός.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι να υπάρξει μέσα στις επόμενες ημέρες η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της ΚΑΕ ΚΑΟΔ για το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας που θα την οδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α1.

Κάτι που θα πρέπει να γίνει άμεσα ώστε να μην χαθεί κι άλλος χρόνος εν όψει της προετοιμασίας και της συγκρότησης του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου
ΠΗΓΗ:sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου