Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΟΔ.




ΚΑΟΔ: “Κλείνει” Κακαρούδη

Μετά από την τεράστια κωλυσιεργία που παρατηρήθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι άνθρωποι του ΚΑΟΔ προσπαθούν να κάνουν τη… ρελάνς τους για να δημιουργήσουν μία ομάδα που θα σταθεί στο επίπεδο της πρώτης τη τάξει κατηγορίας. Πριν από μερικές ώρες αναφερθήκαμε στην παραμονή του αρχηγού Βασίλη Κιτσούλη και του Σταμάτη Μπένα, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πρώτη μεταγραφή είναι προ των πυλών.
Ο Κώστας Κακαρούδης φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τους Δραμινούς και αναμένεται να υπογράψει σύντομα και συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους. Ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ έχει ύψος 2,05μ. και επιστρέφει στην ομάδα μετά από πέντε χρόνια, καθώς είχε αγωνιστεί και πάλι σε αυτήν από το 2004 έως το 2006. Παράλληλα, ετοιμάζεται για την επανεμφάνισή του στην Α1, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με τον Άρη, όπου έπαιξε κατά την τριετία 2000-2003.
Έκτοτε πέρασε από αρκετές ομάδες (Θερμαϊκός, Ιωνικός Λαμίας, ΑΓΟΡ, Ολυμπιάδα Πατρών), ενώ πέρυσι φόρεσε την φανέλα των Ικάρων Σερρών, σημειώνοντας 455 σε 30 ματς…
southbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου