Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ.

Σε φιλικό που έγινε στην Κομοτηνή ΓΑΣ-Τιτάνες 71-69.
Οπως διαβάζουμε στο thrakisport.gr:

Θέλει πολλή δουλειά ο ΓΑΣ
Στο πρώτο πολύ δυνατό τεστ για την σαιζόν ο ΓΑΣ Κομοτηνή επικράτησε με 71-69 των Τιτάνων Δράμας το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό της Κομοτηνής. Για ακόμα μια αναμέτρηση ο ΓΑΣ δεν αγωνίστηκε πλήρης, καθώς απουσίαζαν οι τραυματίες Παρατσουκίδης, Κουτσοβασίλης, Λεχούδης και  Σαδήκ . Κορυφαίος από πλευράς γηπεδούχων ήταν ο Βελή Χασάν , που σημείωσε 24 πόντους με 3 τρίποντα και μια καθοριστική τάπα στο τελευταίο δευτερόλεπτο, ενώ σημαντική ήταν  η παρουσία του Σταμπουλή, που αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα και ως σέντερ.

Το παιχνίδι, αν και ήταν φιλικό, είχε χαρακτήρα ντέρμπι καθώς από το πρώτο λεπτό οι παίχτες των δύο ομάδων έδειξαν πως θέλουν τη νίκη. Ήταν φανερό για τον ΓΑΣ πως ακόμα ψάχνεται μέσα στο παρκέ και θέλει αρκετή δουλειά προκειμένου να γίνει ομάδα αυτό το σύνολο. Παρόλα αυτά για ακόμα μια φορά ξεχώρισε το ατομικό ταλέντο ορισμένων αθλητών, όπως ο Βελή, που έδειξε πως είναι έτοιμος για μεγάλη σαιζόν. Οι Τιτάνες πίεσαν σε μεγάλα διαστήματα σε όλο το γήπεδο, επιλέγοντας την Full court man to man, θέλοντας να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως ο ΓΑΣ δεν είναι ακόμα έτοιμος. Ωστόσο οι παίχτες του ΓΑΣ δεν τα έχασαν και βρήκαν τρόπους να διασπάσουν αυτήν την άμυνα.

Επιπλέον ο ΓΑΣ κρατάει κάποια καλά διαστήματα όπως το καλό ξεκίνημα στο δεύτερο δεκάλεπτο αλλά πρέπει να διορθώσει τα αγωνιστικά κενά. Για την ιστορία ο ΓΑΣ πήρε τη νίκη με 71-69,ωστόσο έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Η γλώσσα της στατιστικής
Δεκάλεπτα: 16-18, 35-33, 53-50, 71-69
ΓΑΣ Κομοτηνή (Χατζηνικολάου): Πελτέκης, Μακρής 2, Σκεμπής, Μίκιτς 3 (1), Ντίνας 9 (7/8 βολές), Μήτσου 10(2), Σταμπουλής 17 (1), Χασάν 24 (5/8 βολές, 5/6 δίποντα, 3/7 τρίποντα) Καδήρ 6 (5 ριμπάουντ)
Συνολικά ο ΓΑΣ είχε: 15/28 βολές, 16/32 δίποντα, 7/22 τρίποντα
Οι πόντοι που δέχθηκε προήλθαν: Βολές (15), Δίποντα (30), Τρίποντα (24)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου