Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΟΔ.



Ο Δημήτρης Παπανικολάου απαντάει αρχικά αρνητικά στη διοίκηση του ΚΑΟΔ, η οποία με τη σειρά της εξετάζει ως εναλλακτική τον Μιχαϊλο Ούβαλιν για την θέση του προπονητή.
Πρόκειται για 39χρονο Σέρβο τεχνικό που έχει προταθεί τις τελευταίες μέρες για να αποτελέσει τον διάδοχο του Φώτη Τακιανού στην τεχνική ηγεσία του ΚΑΟΔ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση συμφωνίας ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα στο ξεκίνημα της περσινής αγωνιστικής περιόδου δεν θα είναι μόνος του αφού θα έχει και συνεργάτη ή συνεργάτες επιλογής του




Ένα διπλό σενάριο για την θέση του προπονητή, Παπανικολάου και Ούβαλιν, που απομένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί μέσα στις επόμενες μέρες και πολύ περισσότερο στην διάρκεια της εβδομάδας που ξεκινάει σήμερα.

Κι αυτό γιατί μετά την σύσταση της νέας ΚΑΕ ΚΑΟΔ στα τέλη της περασμένης εβδομάδας μετά την κατάθεση του φακέλου στο Υπουργείο Ανάπτυξης το βάρος από εδώ και στο εξής θα πέσει στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Όπως έγραψε πρώτο το Sport24.gr οι νεοφώτιστοι έχουν κάνει ήδη αρκετές κρούσεις στον "Παπ" προκειμένου να ξεκινήσει εκεί την προπονητική του καριέρα, αλλά μέχρι στιγμής οι απαντήσεις που έχουν λάβει είναι αρνητικές. Ο παλαίμαχος -πλέον- φόργουορντ αν και θεώρησε την συγκεκριμένη πρόταση και τιμητική και πολύ ελκυστική, εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για το αν θα πρέπει να πέσει απευθείας στα... βαθιά.

Για αυτό και προχωρά όπως φαίνεται η περίπτωση του Ούβαλιν σε ότι αφορά την συγκρότηση του τεχνικού τιμ. Ο συγκεκριμένος έχει τον πρώτο λόγο, ενώ στη συνέχεια οι "πράσινοι" θα ασχοληθούν με ρόστερ της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της Α1 όπου θα πρέπει να γίνει μάχη με τον χρόνο αφού μόνο λίγος δεν είναι αυτός που χάθηκε.

Πάντως σε περίπτωση που δεν προχωρήσει κάποιο από τα δύο φλερτ ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή, Κρις Χουγκάζ, είναι πάντα στα υπόψη ενώ όσον αφορά την προετοιμασία του ΚΑΟΔ για το νέο πρωτάθλημα της Α1 θα γίνει στην Δράμα
ΠΗΓΗ:.sport24.gr









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου