Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΟΔ


Στο προσκήνιο ο Σκουρτόπουλος

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει τον νέο τεχνικό του ΚΑΟΔ. Διαβάστε αναλυτικά...

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι προ ημερών είχε γίνει επαφή των ανθρώπων του ΚΑΟΔ με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, ο οποίος μάλιστα δεν ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Είχε ξεκαθαρίσει, ωστόσο πως σε περίπτωση που ο Πανελλήνιος θα έπαιζε στην Α1 θα έμενε στους "Ολυμπιονίκες". Κάτι που φρόντισε να ξεκαθαρίσει λίγες μέρες αργότερα σε επικοινωνία που είχε ο ίδιος για να μπορέσουν και οι ιθύνοντες του ΚΑΟΔ να κινηθούν ανάλογα.

Όπως και φάνηκε στην πορεία χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση για τον διάδοχο του Φώτη Τακιανού στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Δράμας.

Αυτή πάντως δεν αποκλείεται να γίνει αύριο, όπως τονίζει διοικητικό στέλεχος της νέας ΚΑΕ ΚΑΟΔ, και είναι πολύ πιθανό να περιλαμβάνει το όνομα του Σκουρτόπουλου.

Το γιατί έχει να κάνει με το γεγονός ότι όπως όλα δείχνουνε δεν θα είναι τελικά ο τεχνικός του Πανελληνίου με τον Γιώργο Σιγάλα κάθε ώρα που περνάει να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος.

Όπως και να έχει στην ομάδα της Δράμας καλούνται αύριο να ανακοινώσουνε προπονητή είτε αυτός θα είναι ο Σκουρτόπουλος είτε οποιοσδήποτε άλλος για να ακολουθήσει η συγκρότηση του ρόστερ.

Κι αυτό γιατί την επόμενη Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου υπάρχει το εντός έδρας παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανελλήνιο στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης".
πηγή=sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου