Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΟΔ.


Σιγάλας αντί Οικονόμου με Καλαβρό

Ο Γιώργος Σιγάλας φαντάζει από το πρωί της Τρίτης ως ο επικρατέστερος να αποτελέσει τον νέο τεχνικό του ΚΑΟΔ με συνεργάτη του τον Μιχάλη Καλαβρό.

Μία εξέλιξη που έχει να κάνει με την άρνηση του Νίκου Οικονόμου να κάνει το άλμα στην προπονητική του καριέρα κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει και με τον "Ράμπο".

Το αν θα αλλάξει κάτι και με αυτό το σενάριο που είναι το τέταρτο που προκύπτει τις τελευταίες ώρες για την τεχνική ηγεσία του ΚΑΟΔ είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες ώρες.

Υπενθυμίζεται πως η νέα διοίκηση του ΚΑΟΔ είχε εξετάσει τις τελευταίες τις περιπτώσεις των Κρις Χουγκάζ που όμως δεν τον έχει ξεχάσει αλλά και τους Δημήτρη Παπανικολάου, τον Σέρβο Μιχαϊλο Ούβαλιν και τον Νίκο Οικονόμου.

Κάτι που φανερώνει και με το παραπάνω πως η κούρσα της διαδοχής του Φώτη Τακιανού στην άκρη του πάγκου του ΚΑΟΔ έχει αποκτήσει το δικό της ενδιαφέρον.

Η σημερινή πρωινή άρνηση του Οικονόμου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΚΑΟΔ φάνηκε και από την χθεσινή του τοποθέτηση στην επικοινωνία τουSport24.gr μαζί του όπου τόνισε: "Είναι αλήθεια ότι βρισκόμαστε σε συζητήσεις αλλά ας κάνουμε ακόμη 1-2 ημέρες υπομονής".

Σε μία δήλωση που έδειχνε να το σκέφτεται σε αντίθεση με τον Μιχάλη Καλαβρό που δείχνει έτοιμος να αποχωρήσει από το τεχνικό τιμ του Ηλυσιακού και να ανηφορίσει στη Δράμα και σε αυτό του ΚΑΟΔ και να αποτελέσει όπως και στην περίπτωση του Οικονόμου τον βοηθό του Σιγάλα.

Όπως και να έχει αυτό που απομένει να φανεί είναι να υπάρξει μέσα στις επόμενες ημέρες η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της ΚΑΕ ΚΑΟΔ για το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας που θα την οδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α1.

Κάτι που θα πρέπει να γίνει άμεσα ώστε να μην χαθεί κι άλλος χρόνος εν όψει της προετοιμασίας και της συγκρότησης του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.
ΠΗΓΗ:sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου