Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΟΔ.


Να καταξιωθούμε στην Α1"

Ο ΚΑΟΔ μετά από δέκα χρόνια επιστρέφει στην Α1 και εμπιστεύτηκε τις τύχες του στα έμπειρα χέρια του Γιώργου Καλαφατάκη. Ο Χανιώτης τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr)

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την συνεργασία του με τον ΚΑΟΔ
"Από την πρώτη στιγμή είδα ότι πρόκειται για μία νοικοκυρεμένη, με καλή διοίκηση και εξαιρετικό πρόεδρο. Έχει δυναμική, κόσμο και ιστορία. Πριν από δέκα χρόνια φτάσαμε κοντά να αναλάβω την ομάδα, όμως η συνεργασία τώρα ευοδώθηκε. Χάσαμε σημαντικό χρόνο για να χτιστεί η ομάδα, όμως υπάρχει διάθεση και σύμπνοια για να φτιαχτεί ένα σύνολο ανταγωνιστικό. Γενικότερα οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι κάτι παραπάνω από θετικές, καθώς οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί. Η πόλη δείχνει την αγάπη της κι αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να δουλέψουμε με μεγαλύτερη διάθεση και όρεξη".

Για τους στόχους της ομάδας στην επιστροφή της στην Α1
"Κάθε νεοφώτιστη ομάδα πρέπει να έχει σαν στόχο τη παραμονή. Εγώ περιμένω πρώτα η ομάδα να κλείσει το ρόστερ για να υπάρχει μία ολοκληρωμένη εικόνα. Στο μυαλό μου, πάντως έχω τη δημιουργία μίας δυνατής και ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία θα έχει σαν στόχο να πάει όσο καλύτερα και ψηλότερα γίνεται. Θέλω να καταξιωθούμε στην Α1. Είναι βασικό να σταθούμε στα πόδια μας και να σωθούμε γρήγορα".

Για το μεταγραφικό πλάνο
"Τώρα τα κάνουμε όλα ταχύρυθμα. Προσπαθούμε να δούμε τι διαθέσιμο υπάρχει στην αγορά το οποίο να είναι μέσα στις δυνατότητες μας. Νομίζω ότι μπορούμε να φτιάξουμε μία ομάδα καλή που θα τη χαίρεται ο κόσμος και θα είναι περήφανος που εκπροσωπεί την πόλη του". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου