Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΟΔ.


Προχωράει με Χαραλαμπίδη

Το φλερτ του ΚΑΟΔ με τον Κώστα Χαραλαμπίδη καλά κρατεί και αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα μετουσιωθεί σε γάμο.


Ένα φλερτ που ξεκίνησε ουσιαστικά στις αρχές της εβδομάδας και συνεχίστηκε με την ομάδα της Δράμας να έχει δείξει τις προθέσεις της.

Πως είναι διατεθειμένη να προχωρήσει στην απόκτηση του 34χρονου διεθνή γκαρντ θέλοντας να αποσπάσει την υπογραφή του το συντομότερο δυνατό.


Κι αυτό γιατί ο Γιώργος Καλαφατάκης ποντάρει στον Χαραλαμπίδη και στις λύσεις που μπορεί να του δώσει από την περιφέρεια σε οργάνωση και σκοράρισμα.

Ο Χανιώτης τεχνικός εξάλλου έχει συνεργαστεί με τον έμπειρο γκαρντ στο παρελθόν στην κοινή τους παρουσία στον Μακεδονικό ενώ από το αν θα αποκτηθεί ή όχι θα εξαρτηθεί η απόκτηση του τρίτου Αμερικανού.

Συγκεκριμένα αν αποκτηθεί ο Χαραλαμπίδης ο ΚΑΟΔ θα κινηθεί για Αμερικανό σέντερ αλλιώς αν δεν αποκτηθεί για Αμερικανό σκόρερ και θα αναζητήσει κοινοτικό σέντερ.

Κι αυτό γιατί μετά την απόκτηση του Τζαμάρ Σάντερς ο Καλαφατάκης έχει ρίξει το βάρος του από την αμερικάνικη αγορά στην απόκτηση πάουερ φόργουορντ με τον Μπράντον Κόστνερ να είναι στις επιλογές του έχοντας όμως ξεχωρίσει και μία ακόμη.


Από εκεί και πέρα το σημερινό πρόγραμμα του ΚΑΟΔ περιλάμβανε και πάλι διπλή προπόνηση στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» ενώ από αύριο τελικά είναι να τεθεί στην διάθεση του «Καλάφα» και ο Σάκης Καρύδας.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου