Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1 ΑΝΔΡΩΝ.

ΚΑΟΔ - ΟΣΦΠ 55-73

Παίζοντας όσο έπρεπε και έχοντας πρώτο σκόρερ τον Μάρκο Κέσελ (13 πόντοι, 3/7 τρίποντα) ο Ολυμπιακός πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα στη Δράμα επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 73-55. Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτςξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και από το πρώτο δεκάλεπτο είχαν αποκτήσει διψήφια διαφορά, την οποία και δεν απώλεσαν μέχρι τη λήξη. Για τους γηπεδούχους ο Κώστας Χαραλαμπίδης προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο (10 πόντοι), αλλά έμεινε άποντος στην επανάληψη. 

Αποφασισμένος να καθαρίσει το παιχνίδι από πολύ νωρίς μπήκε ο Ολυμπιακός στο παρκέ και με την άμυνά του να περιορίζει στο ελάχιστο τις απειλές των Δραμινών το κατάφερε. Οι "ερυθρόλευκοι" μετά το αναγνωριστικό πρώτο πεντάλεπο "πάτησαν το γκάζι" και με σερί 10-0 δεν άργησαν να αποκτήσουν διψήφια διαφορά ήδη από το 9ο λεπτό της αναμέτρησης χάρη σε δύο συνεχόμενα τρίποντα των Σπανούλη και Κέσελ

Η δεύτερη περίοδος συνεχίστηκε με τους Πειραιώτες να δίνουν τον ρυθμό και να διατηρούν με χαρακτηριστική άνεση τη διψήφια διαφορά που είχαν αποκτήσει, αφού ο Χαραλαμπίδης (10 πόντοι στο πρώτο μέρος) ήταν απελπιστικά μόνος. Οι γηπεδούχοι αδυνατούσαν να βρουν το δρόμο προς το καλάθι, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς, καθώς με ηγέτες τους Σπανούλη και Κέσελ προηγήθηκαν ακόμα και με 19 πόντους (24-43) λίγα δευτερόλεπτα πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο. 


Στο τρίτο δεκάλεπτο η "ερυθρόλευκη" επίθεση "βραχυκύκλωσε" για μεγάλο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να σκοράρει με το σταγονόμετρο. Το ίδιο, όμως, ίσχυσε και για τον ΚΑΟΔ, ο οποίος συνέχισε την κακή επιθετική παραγωγικότητα του πρώτου ημιχρόνου, και παρά το "ερυθρόλευκο" "βραχυκύκλωμα" δεν μπόρεσε να ρίξει τη διαφορά κάτω από τους 14 πόντους (33-47 στο 24'). 

Η τελευταία περίοδος ήταν, πλέον, διαδικαστικού χαρακτήρα καθώς τίποτε δεν μπορούσε να αλλάξει με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη με 73-55 και να κερδίζει, πέρα από τον ΚΑΟΔ, και τον Μάρκο Κέσελ, ο οποίος δείχνει σιγά - σιγά να "αφυπνίζεται".
 
Διαιτητές: Γκόντας - Μητσόπουλος - Πανταζής. 
Τα δεκάλεπτα: 10-18, 26-43, 37-57, 55-73. 
ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Χαντ 5, Καρύδας, Χαραλαμπίδης 10 (1), Αθηναίου 8 (2), Μισέλ 6, Χούμας, Κιτσούλης 2, Τσέρανιτς 9, Ζάρας 8 (1), Μπάβτσιτς 2, Κακαρούδης 5, Μπένας. 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ίβκοβιτς): Χάινς 6, Άντιτς 9, Σπανούλης 9 (1), Ντόρσεϊ 8, Κέσελ 13 (3), Πελεκάνος 2, Παπαδόπουλος 4, Πρίντεζης 9, Παπανικολάου 2, Μάντζαρης 3 (1), Σλούκας 8 (2).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου