Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΟΔ


8-10 εβδομάδες εκτός ο Μπένας

Τυχερός στην ατυχία του φαίνεται πως στάθηκε ο Σταμάτης Μπένας αφού γλίτωσε το κάταγμα στον αριστερό του αστράγαλο στον τραυματισμό του στο παιχνίδι του ΚΑΟΔ με τον Παναθηναϊκό.


 Ο Σταμάτης Μπένας σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση γλίτωσε το κάταγμα στον αριστερό του αστράγαλο στον χθεσινό του τραυματισμό στο παιχνίδι του ΚΑΟΔ με τον Παναθηναϊκό (60-63) στο «Δημήτριος Κραχτίδης».
Ο σέντερ της ομάδας της Δράμας έχει υποστεί ολική ρήξη συνδέσμου με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 8-10 εβδομάδες ενώ αν θα είχε υποστεί κάταγμα θα έμενε εκτός 4-6 μήνες
Ο Μπένας είχε τραυματιστεί κατά την πτώση του στο παρκέ σε φάουλ που κέρδισε 38''  πριν το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου όταν και γύρισε ο αριστερός του αστράγαλος με το σκορ στο 26-32.
Ακολούθως μεταφέρθηκε υποβασταζόμενος από το παρκέ στο ιατρείο του κλειστού «Δημήτριος Κραχτίδης» και στην συνέχεια με το φορείο στο ασθενοφόρο που τον πήγε στο νοσοκομείο.
Εκεί υποβλήθηκε σε μία πρώτη μίνι επέμβαση αφού η ακτινογραφία έδειξε ότι δεν είχε υποστεί κάταγμα και μετά την σημερινή νέα εξέταση θα ακολουθήσει η βασική επέμβαση στον αριστερό του αστράγαλο.
Από την πρώτη στιγμή άπαντες στις τάξεις της ομάδας της Δράμας βρέθηκαν στο πλευρό του Μπένα με επικεφαλή τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 Αριστείδη Ιωαννίδη.
Κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Καλαφατάκης και οι παίκτες του πριν αφήσουνε πίσω τους την χθεσινή ήττα από τον Παναθηναϊκό στις λεπτομέρειες θα κοιτάξουνε να διορθώσουνε τα κακώς της κείμενα.
Όπως κάποιες βιαστικές επιλογές όπως και την αστοχία στις βολές όπου είχανε 15/29 σε ένα παιχνίδι όπου ηττήθηκαν με 63-60 εν όψει της συνέχειας όπου υπάρχει το εκτός έδρας ραντεβού με τον Ηλυσιακό στο κλειστό των Ιλισίων.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου