Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Α΄2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ - ΤΙΤΑΝΕΣ 41- 51

 


                                      
Πολύ μεγάλη νίκη για τους Τιτάνες μέσα στις Σέρρες επί του ΑΟΣ με 51-41. Η νίκη συνοδεύτηκε και με πολύ άμυνα που περιόρισε κατά πολύ τα ατού της ομάδας των Σερρών
. Στην επίθεση δέσποζαν οι μορφές των Σερραίων παικτριών της ομάδας της Δράμας, της Κουτούση και της Πελτέκη  Ειδικά η πρώτη έκανε πάρτυ και στα 2 καλάθια, η δε Πελτέκη εξουδετέρωσε και την playmaker του ΑΟΣ Μαραγγού. Η αειθαλής Θάλεια Γεράκου βοήθησε την ομάδα της σε άμυνα και επίθεση και έδειξε στις νεότερες παίκτριες μαθήματα αγωνιστικότητας.
 Η ομάδα της Δράμας διαμαρτύρεται για την συμπεριφορά του προέδρου του ΑΟΣ , του κ. Τσιαμπάζη, ο οποίος μετά το τέλος του παιχνιδιού μπήκε στο γήπεδο και εξύβρισε τον πρόεδρο των Τιτάνων κ. Σιάμπο, τους προπονητές και τις παίκτριες της δραμινής ομάδας. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε προέδρους ομάδων με μεγάλη εμπειρία στον χώρο και μάλιστα, όταν μετά τον αγώνα, ακολουθούσε προπόνηση των ακαδημιών των Σερρών και το γήπεδο ήταν γεμάτο από μικρούς αθλητές.
Δεκάλεπτα: 9-11, 20-22, 30-43, 41-51
Διαιτητές: Παπαγερίδης-Μυλωνίδης
ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ (Κηρύκος): Δεινοπούλου 10(1), Μαραγκού 3(1), Καρατζά 6, Μπακιρτζίδου 9, Τζιαμπάζη 3(1), Χωλοπούλου 10.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Γαϊτάνης):  Γαϊτάνη Ε. 5(1),Στάικου,Γαιτανίδου, Γεράκου13(3) ,  Τόγα 2,  Γαϊτάνη Α. , Γιαντσιώρη 4, Πελτέκη 11(1), Κουτούση 16, Δημητρακούδη , Κυριακίδου , Αρσένογλου. 

4 σχόλια:

Unknown είπε...

το παιχνίδι το πήρε η γερακου με την πελτεκη αυτο φαίνεται και στους πόντους. Η κουτουση έβαλε 9 πόντους στο πρωτο ημιχρονο απο σουτ και βολές μακρυα απο το καλάθι αφού δεν ήταν αποτελεσματική απο κάτω και 5 στο 2ο δεκάλεπτο. Περίπου 2 λεπτά πριν το τέλος η παικτρια αυτή έβρισε απρεπως με τις φράσεις " ζώα άντε γ.......ησου" σε παίκτριες του αος χωρις λόγο και ίσως λόγω διεκδίκησης μπάλας πράγμα που ακούστηκε σε όλο το γήπεδο και εξαγριωσε τον πρόεδρο αφού γυναικείο μπάσκετ είναι και έξω υπήρχαν ανήλικα.

basketbasket423 είπε...

Κύριε Taso Tasou,
όταν αναφέρεστε σε παίκτριες του ΕΠΙΠΕΔΟΥ και του ΗΘΟΥΣ της Κουτούση, καλό θα ήταν να είστε πιο προσεκτικός και να εκθέτεται ΟΛΑ τα γεγονότα όπως αυτά έχουν συμβεί και όχι όπως θα θέλατε ή θα σας βόλευε να συμβούν.
Τώρα σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είναι μάλλον μάταιο το να ασχοληθούμε από την στιγμή που είστε ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ με την συγκεκριμένη αθλήτρια για τους δικούς σας (προφανείς) λόγους.
Τελειώνοντας να υπογραμμίσω ότι η ιστορία κατέγραψε το ματς και τα γεγονότα που συνέβησαν κατά την διάρκεια άλλα και μετά από αυτό και να προσθέσω ότι ΟΛΟΙ θα συνεχίσουμε να κρινόμαστε μέσα αλλά και έξω από τα γήπεδα.Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
Υ.Γ. Συγχαρητήρια στην Πελτέκη που κατάφερε να ξεπεράσει το (λόγω ιδιαιτερότητας του ματς) "ψυχολογικό σοκ" αλλά και στη "αειθαλή" Γεράκου που συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα μπασκετικής παιδείας και ήθους.

basketbasket423 είπε...

Και μια ερώτηση εάν μου επιτρέπετε κύριε Taso Tasou...τι ακριβώς εννοείτε όταν λέτε "φαίνεται και στους πόντους" γιατί αν δεν κάνω λάθος η Κουτούση ήταν η πρώτη σκόρερ του αγώνα με 16 πόντους(αν και κατά την προσωπική μου άποψη οι πόντοι δεν δείχνουν την απόλυτη αλήθεια σε ότι αφορά τις αποδόσεις των παικτών).
Να είστε λίγο πιο προσεκτικός και πιο "διαβασμένος" λοιπόν την επόμενη φορά που θα προσπαθήσετε να σπιλώσετε την υπόληψη και να μειώσετε την αξία της οποιαδήποτε αθλήτριας.
Ειδικά όταν επιλέγετε να κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία που προσφέρει το διαδίκτυο.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση που θα μου δώσετε.

redikolo είπε...

Στο μόνο που συμφωνώ με τον Τάσο Τάσσου είναι για το ότι η Κουτούση έκανε το λάθος να αποκαλέσει ζώα τις παίκτριες των Σερρών. Αφελείς έπρεπε να τις χαρακτηρίσει.Αφελείς γιατί οι ίδιες θα παρακαλάνε την Κουτούση να κερδίσει την Πυλαία στη Δράμα και τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, για να μείνουν στην κατηγορία. Η Κουτούση όμως, αφού δεν είναι καλή παίκτρια όπως λες, μπορεί να μην μπορεί να τις κερδίσει. Βάλε καλά στο μυαλό σου το παρακάτω σενάριο. Οι Τιτάνες έχουν 3 νίκες, 2 που θα κάνουν με Καβάλα, 1 με Σέρρες, 1 με Κομοτινή σύνολο 7. Οπότε μπορούν να χάσουν και τα 2 παιχνίδια από Πυλαία και 1 από τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Και άντε μετά να σωθείτε. Θα παρακαλάτε πάλι, αλλά φέτος δεν θα επαναληφθεί το περυσινό. Θα είμαστε πολύ σκληροί μαζί σας. Θα χάσετε με σαράντα πόντους διαφορά στη Δράμα.

Δημοσίευση σχολίου