Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΚΑΟΔ


Ναι από Ζάρα, θέλει Κυρίτση

Θετική όπως όλα δείχνουνε πρόκειται να είναι η απάντηση του Θόδωρου Ζάρα στην πρόταση της διοίκησης της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 με τον Γιώργο Καλαφατάκη να επιθυμεί την απόκτηση του Αλέξη Κυρίτση.

Ο Θόδωρος Ζάρας φαίνεται να έχει αποφασίσει να παραμείνει στον ΚΑΟΔ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο κάνοντας πράξη την επιθυμία του Γιώργου Καλαφατάκη από τους παίκτες του περσινού ρόστερ.
Εν τω μεταξύ ο Χανιώτης τεχνικός της ομάδας της Δράμας μετά την μη παραμονή του Κώστα Χαραλαμπίδη εκτός του Σωτήρη Καραποστόλου θα ήθελε από την ελληνική αγορά και τον Αλέξη Κυρίτση.


Το συμβόλαιο του διεθνή γκαρντ με τον Παναθηναϊκό έχει ολοκληρωθεί και ο «Καλάφας» βλέπει στο πρόσωπο του 30χρονου γκαρντ τον παίκτη εκείνο που μαζί με τον Θεσσαλό μπορούνε να αποτελέσουνε το δίδυμο που θα καλύψει την θέση του σούτινγκ γκαρντ.
Όσο για τον Καραποστόλου όπως έδειξε την τελευταία διετία στην Καβάλα μπορεί να δώσει λύσεις και στην θέση του πλέι μέικερ όπου είχε ανταποκριθεί σε μεγάλο βαθμό με επιτυχία όποτε τον είχε χρησιμοποιήσει ο Δημήτρη Πρίφτης.
Κατά τα άλλα μέχρι μεθαύριο Παρασκευή δεν αποκλείεται στον ΚΑΟΔ εκτός της απάντησης του Ζάρα να έχουνε και αυτή του Κώστα Κακαρούδη με τους δύο να είναι μεταξύ αυτών που ο Καλαφατάκης επιθυμεί να παραμείνουνε σίγουρα από την περσινή ομάδα.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου