Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΚΑΟΔ


Επίσημα Ιωάννου και Ντέιλ στον ΚΑΟΔ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 οι Στέλιος Ιωάννου και Λούις Ντέιλ ανήκουνε και επίσημα στο ρόστερ της ομάδας της Δράμας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Στέλιος Ιωάννου και Λούις Ντέιλ ανήκουνε και επίσημα από σήμερα στο ρόστερ της ομάδας της Δράμας για την νέα αγωνιστική περίοδο μετά από την ανακοίνωση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989.
Ο Ιωάννου αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από τον Πανιώνιο, ο Ντέιλ για έναν χρόνο παίρνοντας την σκυτάλη από τον Πρέστον Νόουλς και αναμένεται να ακολουθήσει ο Κέβιν Πάλμερ.


«Η ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με:
- Τον Στέλιο Ιωάννου, τον 25χρονο φοργουορντ ο οποίος την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανιωνίου και
- Τον Αμερικανό πόϊντ γκαρντ Louis Dale. Ο 24χρονος παίκτης είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Cornell και πέρσι αγωνιζόταν στην γερμανική Γκετινγκεν», ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989.
Ο Πάλμερ είναι ένας 26χρονος Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ ο οποίος την περσινή σεζόν να αγωνίστηκε στο ιαπωνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Φουκουόκα έχοντας κατά μ.ό. 21.9 πόντους, 7.6 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και 2.7 κλεψίματα.
Όσο για την άφιξη των Αμερικανών Νόουλς και Ντέιλ όπως ο Γάλλος σέντερ Γκάι Μαρκ Μίσελ αναμένονται τελικά στο ξεκίνημα της εβδομάδας να αφιχθούνε στην Δράμα, την ίδια ώρα που δύσκολα να παραμείνει ο υπό δοκιμή Σέρβος σέντερ Λούκα Μίρκοβιτς.
Κατά τα άλλα από την ελληνική αγορά ο Λευτέρης Ακεψιμαϊδης που συμμετέχει στην προετοιμασία της ιταλικής Βαρέζε είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παίκτη του ΚΑΟΔ για την νέα αγωνιστική περίοδο.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου