Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΚΑΟΔ


Υπομονή με Κυρίτση

Το φλερτ με τον Αλέξη Κυρίτση τείνει σε σίριαλ για τον ΚΑΟΔ ωστόσο στην ομάδα της Δράμας δείχνουνε διατεθειμένοι να κάνουνε υπομονή.

Ανοιχτό παραμένει το θέμα της απόκτησης του Αλέξη Κυρίτση στον ΚΑΟΔ αλλά στις τάξεις της ομάδας της Δράμας δείχνουνε διατεθειμένοι να κάνουνε υπομονή.
Δείγμα του ότι ο Γιώργος Καλαφατάκης επιθυμεί να έχει υπό τις οδηγίες του τον 30χρονο διεθνή γκαρντ που την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.


Κι αυτό γιατί ο «Καλάφας» βλέπει στο πρόσωπο του Κυρίτση τον παίκτη εκείνο που θα καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί στην θέση του σούτινγκ γκαρντ από την μη παραμονή του Κώστα Χαραλαμπίδη.
Η καθυστέρηση από πλευράς του Κυρίτση έχει να κάνει με το γεγονός ότι περιμένει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού χωρίς να αδιαφορεί για το ενδιαφέρον που έχει από τον ΚΑΟΔ.
Την ίδια ώρα εκτός της παραμονής του Θόδωρου Ζάρα στις τάξεις της διοίκησης της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 ευελπιστούνε πως κάτι ανάλογο θα γίνει και με τους Κακαρούδη και Μπένα.
Για αύριο εξάλλου είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση του Γιώργου Καλαφατάκη από την διοίκηση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 και τον πρόεδρό της, Αριστείδη Ιωαννίδη, για την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου