Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΚΑΟΔ


Στροφή σε Καραποστόλου




Η οριστική αποχώρηση του Κώστα Χαραλαμπίδη στον ΚΑΟΔ για την νέα αγωνιστική περίοδο φέρνει τον Σωτήρη Καραποστόλου ψηλά στην λίστα του Γιώργου Καλαφατάκη


Ο Σωτήρης Καραποστόλου ήταν εξ αρχής στα υπόψη του Γιώργου Καλαφατάκη για τον ΚΑΟΔ της νέας αγωνιστικής περιόδου και μετά την άρνηση του Κώστα Χαραλαμπίδη επιθυμεί ακόμη περισσότερο την απόκτησή του.
Ο Χανιώτης τεχνικός της ομάδας της Δράμας που γνωρίζει τον έμπειρο Θεσσαλό γκαρντ από την μεταξύ τους συνεργασία στον Μακεδονικό αλλά έχει ήδη φροντίσει να κάνει μία πρώτη διερευνητική επαφή.


Στόχος του «Καλάφα» είναι η διαμόρφωση ενός ελληνικού κορμού πριν προχωρήσει στις επιλογές των Αμερικανών για την νέα αγωνιστική περίοδο σε συνδυασμό με την παρουσία και του Γάλλου σέντερ Γκάι Μαρκ Μισέλ.
Από τους παίκτες που βρίσκονταν στο περσινό ρόστερ του ΚΑΟΔ στα υπόψη του Καλαφατάκη είναι οι Κώστας Κακαρούδης, Θόδωρος Ζάρρας, Βασίλης Κιτσούλης και Φώτης Μπένας.
Μεταξύ άλλων δε στην λίστα του «Καλάφα» από την ελληνική αγορά είναι επίσης οι Σάββας Καμπερίδης και Δημήτρης Καλαϊτζίδης με τους οποίους ήδη έχει γίνει μία πρώτη κουβέντα.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου