Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΚΑΟΔ


Ιωάννου μέσω Μπατή στην Δράμα

Η οριστική παραμονή του Μάριου Μπατή στον Πανιώνιο θα επιτρέψει τελικά τον δανεισμό του Στέλιου Ιωάννου στον ΚΑΟΔ.

Τέλος καλά όλα καλά στον δανεισμό του Στέλιου Ιωάννου στον ΚΑΟΔ από τον Πανιώνιο μετά την οριστική παραμονή του Μάριου Μπατή στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Ο 25χρονος φόργουορντ δεν αποκλείεται να ανηφορίσει ακόμη και αύριο για την Δράμα ώστε να τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Καλαφατάκη.


Συγκεκριμένα η παραμονή του Μπατή στον Πανιώνιο, κι ενώ είχε αναπτυχθεί το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, δεν θα αποτρέψει τον δανεισμό του Ιωάννου στον ΚΑΟΔ.
Κι αυτό γιατί διαφορετικά ήταν πιθανό να βρεθεί στην προετοιμασία της ομάδας της Νέας Σμύρνης που θα ξεκινήσει από αύριο (27/08) στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας.
Ο Ιωάννου θα είναι το πρώτο από τα νέα πρόσωπα στις προπονήσεις του ΚΑΟΔ στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» καθώς μέχρι το τέλος της αναμένονται τόσο ο Αμερικανός γκαρντ Πρέστον Νόουλς όσο και ο Γάλλος σέντερ Γκάι Μαρκ Μισέλ.
Ακόμη στην διάρκεια της εβδομάδας είναι να ξεκαθαρίσει το αν τελικά θα υπογράψει το συμβόλαιό του ο Λούις Ντέιλ με την διοίκηση του ΚΑΟΔ ουσιαστικά να έχει συμφωνήσει μαζί του στο οικονομικό.
Η απόκτηση εξάλλου του Νόουλς και η διαφαινόμενη του Ντέιλ έχουνε σαν αποτέλεσμα να περάσει στο περιθώριο το φλερτ με τον Αλέξη Κυρίτση.
sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου