Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Επιστολή προς την ΕΟΚ των 14 σωματείων των ομίλων Βορρά της Α2 γυναικών-Προτείνουν να διεξαχθούν περισσότεροι αγώνες στην κατηγορία


Επιστολή προς την ΕΟΚ απέστειλαν τα 14 σωματεία των ομίλων Βορρά της Α2 γυναικών, μεταξύ των οποίων και η ομάδα των Τιτάνων Δράμας, στην οποία περιλαμβάνονται διαπιστώσεις και προτάσεις για μια ορθολογική δομή και λειτουργία του πρωταθλήματος της κατηγορίας. Στην επιστολή αναφέρεται:
«Κατόπιν ανάγνωσης της ειδικής προκήρυξης του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών 2012-13
διαπιστώσαμε ότι οι ομάδες που θα αγωνίζονται στον όμιλο του Νότου θα δώσουν 18 αγώνες για την ανάδειξη του πρωταθλητή σε αντίθεση με τις ομάδες του Βορρά που θα δώσουν 12 αγώνες.

1)Για τη διατήρηση  της ισονομίας στο πρωτάθλημα προτείνουμε: οι τρεις (3) πρώτες ομάδες από κάθε υποόμιλο του Βορρά με τη λήξη των δώδεκα (12) αγώνων, να σχηματίσουν ένα νέο όμιλο των έξι (6) ομάδων μεταφέροντας και τις νίκες από τους μεταξύ τους αγώνες κατά την διάρκεια της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσουν επιπλέον έξι (6) αγώνες για την ανάδειξη του πρωταθλητή του Βορείου ομίλου της Α2 εθνικής κατηγορίας όπως και οι αντίστοιχες ομάδες του Νότου. Ο πρώτος αυτού του νέου ομίλου θα ανεβαίνει απευθείας στην Α1 εθνική κατηγορία ως πρωταθλητής του ομίλου Βορρά και ο δεύτερος θα παίξει αγώνα κατάταξης με τον δεύτερο του ομίλου Νότου και ο νικητής  θα πάρει την άνοδο για την Α1 εθνική κατηγορία γυναικών.
2)Με τη διεξαγωγή μόνο δώδεκα (12) αγώνων δημιουργείται πρόβλημα στις επαφές και τη συνεργασία μας με τους διαφημιζόμενους και χορηγούς των ομάδων μας. Το συγκεκριμένο πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο αν αναλογιστούμε ότι οι παραπάνω είναι και οι μοναδικοί χρηματοδότες της προσπάθειας των σωματείων μας.

Στα πλαίσια της παραπάνω πρότασής μας για μία ορθολογικότερη δομή και λειτουργία του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας  γυναικών θα θέλαμε  να ζητήσουμε από εσάς την εξεύρεση ενός κεντρικού χορηγού για το πρωτάθλημα καθώς επίσης και την έγκαιρη καταβολή των οδοιπορικών παρελθόντων ετών

Είμαστε βέβαιοι ότι θα μελετήσετε την παρούσα επιστολή και ότι, αναγνωρίζοντας την ορθότητα των επιχειρημάτων μας, θα συντελέσετε με τις αποφάσεις σας στη λύση των προβλημάτων του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας  Γυναικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου