Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΚΑΟΔ


Ντέιλ ο παρτενέρ του Νόουλς


Μετά την απόκτηση του Πρέστον Νόουλς ο ΚΑΟΔ προχώρησε σε ακόμα μία μεταγραφική κίνηση στην προσπάθεια του να ενισχυθεί ενόψει της επόμενης σεζόν με την απόκτηση του Λούις Ντέιλ.
Ο δεύτερος Αμερικανός λοιπόν των Δραμινών και πάλι γκαρντ θα είναι ο παρτενέρ του Πρέστον Νόουλς στις δύο θέσεις της περιφέρειας αφήνοντας πίσω του μετά από δύο χρόνια το γερμανικό πρωτάθλημα


Ο 22χρονος γκαρντ ύψους 1.80μ. πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Γκέτινγκεν, μεταξύ άλλων αγωνίστηκε σε Eurocup και Eurochallenge, τις δύο χρονιές που αγωνίστηκε.
Ο Ντέιλ αποφοίτησε το 2010 από το Μπέρμιγχαμ Αλαμπάμα και τις δύο χρονιές που ακολούθησαν ο ύψους 1,80μ. Αμερικανός γκαρντ βρήκε στέγη στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην γερμανική Γκέτιγκεν.
Στην χρονιά που αποφοίτησε, την περίοδο 2009-2010, είχε κατά μ.ό. 12,8 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 4,7 ασίστ ενώ στην περσινή χρονιά στο γερμανικό πρωτάθλημα με την Γκέτιγκεν είχε κατά μ.ό. 11,9 πόντους, 2,0 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ.
Πλέον με την απόκτηση του αμερικάνικου διδύμου των Ντέιλ και Νόουλς ο Γιώργος Καλαφατάκης πέτυχε να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε από την μη παραμονή του Κώστα Χαραλαμπίδη.
Όσο για την ελληνική αγορά μετά τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη η σκυτάλη φαίνεται πως θα περάσει στον Στέλιο Ιωάννου ενώ στις προπονήσεις του ΚΑΟΔ συνεχίζει να συμμετέχει ο υπό δοκιμή 23χρονος Σέρβος σέντερ Λούκα Μίρκοβιτς.
Τέλος στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται στην Δράμα ο Γκάι Μαρκ Μισέλ με τον Γάλλο σέντερ την νέα αγωνιστική περίοδο να αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια του Καλαφατάκη για τις μάχες μέσα στις δύο ρακέτες
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου