Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

"Γλυκιά" ήττα για τους ΠΑΙΔΕΣ ΤΙΤΑΝΕΣ


Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές των Τιτάνων απέναντι στην πολύ καλή και αήττητη ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας
 σε αγώνα για την 7η (και τελευταία του 1ου γύρου) αγωνιστική του πρωταθλήματος Παίδων, γνωρίζοντας όμως την ήττα με 56-67.
Οι "μικροί" Τιτάνες "κοίταξαν στα μάτια" για 30 λεπτά την καλύτερη ομάδα του ομίλου (1η και αήττητη η Ένωση), λύγισαν όμως λόγω απειρίας στο 3ο 10λεπτο, όπου και πήρε διαφορά η Ένωση και έγειρε τον αγώνα υπέρ της.
Οι παίκτες των Τιτάνων μπήκαν μουδιασμένοι στο παιχνίδι και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-8, άλλα σιγά-σιγά, πιστεύοντας στις δυνατότητες τους, βελτίωσαν την απόδοσή τους και ισορρόπησαν το παιχνίδι κλείνοντας το 1ο 10λεπτο με 14-16.
Πολύ καλή άμυνα στο 2ο 10λεπτο και καλές επιλογές στην επίθεση με αποτέλεσμα να προηγηθούν με το τέλος του ημιχρόνου με 31-30.
Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός όμως και η απειρία των παιδιών οδήγησαν σε πολλά λάθη με το ξεκίνημα του 3ου δεκάλπτου, που έδωσαν την ευκαιρία στην Ένωση να πάρει διαφορά που ξεπέρασε και τους 20 πόντους, δυσκολεύοντας τη διεκδίκηση της νίκης, που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του 4ου δεκαλέπτου, έγειρε φυσιολογικά προς την ομάδα της Καβάλας.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά των Τιτάνων που τα καταφέρνουν περίφημα έναντι δυνατών και μεγαλύτερων αντιπάλων.
Οι εμπειρίες που αποκομίζουν είναι πολύ σημαντικές και σε συνδυασμό με τη δουλειά που κάνουν, μόνο οφέλη έχουν να τους δώσουν.

7η αγωνιστική:      ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΕΝΩΣΗ Κ. ΚΑΒΑΛΑΣ   56-67

Δεκάλεπτα: 14-16, 31-30, 37-57, 56-67.
Τιτάνες (Θεοδοσιάδης): Γαϊτάνης 2, Οικονόμου, Θεολογίδης 8, Κακατσίδης 1, Γρηγοριάδης 22, Παρλακίδης 5, Δημούδης, Κολοβής 18, Χατζόπουλος, Μαδεμλής , Πολίτης , Γιεδίκης.
Ένωση (Παπαδόπουλος): Μαδεμλής 2, Παυλίδης, Γαλανόπουλος, Κερκίδης, Στεφανίδης 27(1), Αποστολίδης, Γανίτης 15, Βοζίκης 18, Μπατρακίδης 2, Τσιρέλης 2, Κωνσταντάρας 1, Γοργόνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου