Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011


Κλείνει Χαντ ο ΚΑΟΔ

Ο Τζέρεμι Χαντ είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Καλαφατάκη για να αποτελέσει τον παίκτη που θα διαδεχθεί τον Τζαμάρ Σάντερς στο ρόστερ του ΚΑΟΔ.

Οι συζητήσεις των ιθυνόντων του ΚΑΟΔ με τον Τζέρεμι Χαντ βρίσκονται στην τελική ευθεία και μόνο αν στραβώσει κάτι τότε ο τεχνικός της ομάδας της Δράμας θα κινηθεί για άλλη λύση.
Ο 28χρονος Χαντ με ύψος 1.96μ. σε αντίθεση με τον Σάντερς που ετοιμάζει ουσιαστικά τις βαλίτσες του έχει ευρωπαϊκή εμπειρία αφού δεν πρόκειται για έναν Αμερικανό φόργουορντ που προ μηνών ολοκλήρωσε την παρουσία του στο κολέγιο.

Συγκεκριμένα στην περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Γερμανία με την φανέλα της Μπον όντας ο 2ος της σκόρερ με 12.2 πόντους μ.ό. σε 27.5 λεπτά συμμετοχής ενώ φέτος ξεκίνησε την χρονιά στην Αργεντινή και στην ομάδα της Κουίμσα.

Εκτός της ενίσχυσης της περιφέρειάς του στην θέση του σμολ φόργουορντ ο Καλαφατάκης κινείται και στην εύρεση ενός πλέι μέικερ για να αντικαταστήσει τον Μέλβιν Γκόινς εκτός και αν βρεθεί λύση από την κοινοτική αγορά.

Μία εξέλιξη που δεν αποκλείεται να επιφέρει παραμονή του Γκόινς στο ρόστερ του ΚΑΟΔ και όχι μόνο με τον Χανιώτη τεχνικό να επιθυμεί όπως και το θέμα του αντικαταστάτη του Σάντερς να "κλείσει" το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου