Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΙΤΑΝΩΝ ΔΡΑΜΑΣ.

 Δηλώσεις του προπονητή των Τιτάνων στον Δ. Αδάκτυλο.

Την 3η της ήττα σε 7 αγώνες στην Α2 γυναικών στο μπάσκετ γνώρισε την Κυριακή στο γειτονικό ντέρμπι στις Σέρρες με σκορ 54-52 η ομάδα των Τιτάνων Δράμας. Η ομάδα μας παρά την πολύ καλή εμφάνιση, δεν μπόρεσε να αντέξει στην πίεση της έδρας και τα αρκετά κρίσιμα λάθη των άπειρων διαιτητών που σφύριζαν την αναμέτρηση των δύο ισόβαθμων πριν απ’ αυτό το ματς ομάδων. Χαρακτηριστικό είναι ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας, αποβλήθηκαν με 5ο αυστηρό φάουλ και οι δύο βασικές ψηλές της ομάδας Λένια Κουτούση και Ξένια Γιαντσιώρη και οι διαιτητές με τα σφυρίγματα τους, οδηγούσαν πολύ εύκολα τον αντίπαλο στις ελεύθερες βολές.
Σάκης Γαϊτάνης: «Τα σφυρίγματα των διαιτητών επηρέασα την εξέλιξη του παιχνιδιού»

Την 3η της ήττα σε 7 αγώνες στην Α2 γυναικών στο μπάσκετ γνώρισε την Κυριακή στο γειτονικό ντέρμπι στις Σέρρες με σκορ 54-52 η ομάδα των Τιτάνων Δράμας. Η ομάδα μας παρά την πολύ καλή εμφάνιση, δεν μπόρεσε να αντέξει στην πίεση της έδρας και τα αρκετά κρίσιμα λάθη των άπειρων διαιτητών που σφύριζαν την αναμέτρηση των δύο ισόβαθμων πριν απ’ αυτό το ματς ομάδων. Χαρακτηριστικό είναι ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας, αποβλήθηκαν με 5ο αυστηρό φάουλ και οι δύο βασικές ψηλές της ομάδας Λένια Κουτούση και Ξένια Γιαντσιώρη και οι διαιτητές με τα σφυρίγματα τους, οδηγούσαν πολύ εύκολα τον αντίπαλο στις ελεύθερες βολές
Στην λεπτομέρεια του τελευταίου σουτ κρίθηκε ο αγώνας
Παρόλα αυτά, η ομάδα μας κρατήθηκε ζωντανή μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Οι Τιτάνες προηγήθηκαν 48-52, είχαν όμως 0/4 βολές με την Λία Πελτέκη και την Ελευθερία Γαϊτάνη και άστοχο τρίποντο της Ελευθερίας με το φινάλε του αγώνα, για να λήξει το ματς 54-52.
Δεκάλεπτα: 11-11, 30-28 ημίχρονο, 37-40, 54-52 τελικό.
Διαιτητές: Παπαθανασίου-Κουκουλεκίδης.
ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ (Κηρύκος): Δεινοπούλου, Μαραγκού 9, Καρατζά 2, Τόγα, Μπακιρτζίδου 6, Τζιαμπάζη 11(3), Χωλοπούλου Ν. 7(1), Χωλοπούλου Μ. 19(1).
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ(Γαϊτάνης): Γαϊτάνη  3(1), Στάικου, Αραμπατζή 9(3), Γαϊτανίδου, Φούντα, Γιαντσιώρη 4, Πελτέκη 16(2), Κουτούση 13, Δημητρακούδη 7(1), Αρσένογλου.
Σάκης Γαϊτάνης: «Τα σφυρίγματα των διαιτητών επηρέασαν την εξέλιξη του παιχνιδιού»
Ιδιαίτερα καυστικός στις δηλώσεις του ήταν ο προπονητής των Τιτάνων Σάκης Γαϊτάνης. Πιο συγκεκριμένα μας είπε: « Η ομάδα αγωνίστηκε πολύ καλά, αλλά τα σφυρίγματα των διαιτητών επηρέασαν την εξέλιξη του παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα αποβλήθηκαν με 5οφάουλ οι δύο ψηλές της ομάδας μας Κουτούση και Γιαντσιώρη που συμβαίνει για πρώτη φορά όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας. Παρόλα αυτά αντέξαμε στην πίεση τους και παραμείναμε στη μάχη του αγώνα μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια που έκαναν τα κορίτσια».
Περισσότερα στο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου