Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ.

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ- ΖΕΦΥΡΟΣ     87-92 (74-74 κ.α.)


Στη Δράμα Ζέφυρος κέρδισε τους πολύ μαχητικούς Τιτάνες. Οι Δραμινοί είχαν το προβάδισμα για περίπου τριάντα λεπτά, είχαν πάρει μια διαφορά γύρω στους 10 πόντους αλλά στη τέταρτη και τελευταία περίοδο οι φιλοξενούμενοι έκαναν την αντεπίθεση τους.
Αυτό σε συνδυασμό με το ότι οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να έχουν στη διάθεση τους για το υπόλοιπο του αγώνα τον αρχηγό Λάζαρο Μελισσαρίδη (λόγω του ποδιού του) έπαιξαν αρκετά σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.
Όμως, όπως επισημαίνουν από τους Τιτάνες δεν έπαιξαν μόνο αυτά τον ρόλο τους και ανατράπηκαν όλα στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά και η διαιτησία του κ. Παπαγεωργίου για την οποία διαμαρτύρονται εντονότατα όπως επίσης και για τις έξι τεχνικές ποινές και τα δύο αντιαθλητικά φάουλ που τους έδωσε και ήταν όπως τονίζουν τουλάχιστον υπερβολικά.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-16, 40-32, 58-48, 74-74, 87-92
Διαιτητές: Καρακατσανίδης-Παπαγεωργίου
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Γρηγοριάδης): Παπαδόπουλος 17, Μανιώτης 10,  Στυλίδης 31 (3), Γρηγοριάδης, Μελισσαρίδης Στ. 6, Χατζηνικολάου, Μελισσαρίδης Λαζ. 15 (5), Τοσουνίδης 6, Θεολογίδης, Γουδούτσης 2, Γιεδίκης, Σαββόγλου.
ΖΕΦΥΡΟΣ (Πολυμένης): Τσιμπής 22 (1), Μυλωνάς , Αλεξανδρίδης 6 (2), Κλουντζός 2, Σουλάκης 3 (1), Στυλιανού 23 (2), Βαλαβανίδης 25 (2), Καραϊσκος, Παπούδος, Σταφυλάς 7, Καναράς 4

1 σχόλιο:

dakisgr είπε...

η πρόθεση του διαιτητή να τελειωσει το παιχνιδι υπερ του ζεφυρου φανηκε καθαρα στα τελευταια 4 δευτερολεπτα της κανονικης διαρκειας με το ανυπαρκτο φαουλ που σφυριξε..! αφου οι τεχνικες ποινες κ τα αντιαθλητικα που σφυριξε νωριτερα μειωσε την διαφορα των 15 ποντων!

Δημοσίευση σχολίου