Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΙΤΑΝΩΝ: ΝΑΤΟΙ... ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!


ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΑΙΔΩΝ ΕΚΑΣΑΜΑΘ 2012-13
 

Έπρεπε να περάσουν 22 ολόκληρα χρόνια για να επιστρέψει στην κορυφή των παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ομάδα από τη Δράμα.
Τότε, το 1991, ήταν οι παίδες του ΚΑΟΔ, με προπονητή το Σάκη Γαϊτάνη, που τελικά κατετάγησαν 6οι στο Πανελλήνιο, τώρα είναι η σειρά των Τιτάνων (όνομα και πράμα), του Στέφανου Θεοδοσιάδη να κατακτήσουν την κορυφή της Περιφέρειας έναντι πανάξιων αντιπάλων.
Στο γήπεδο βρέθηκαν 300 και πλέον φίλαθλοι και των δύο ομάδων, που έδιναν τη δική τους "μάχη" για να συμπαρασταθούν και να εμψυχώσουν τα παιδιά της ομάδας τους, χωρίς βεβαίως να υπάρξει η παραμικρή αντέγκλιση και αψιμαχία μεταξύ των δύο πλευρών.
Το θέαμα που παρακολούθησαν ήταν άκρως συναρπαστικό, καθώς η ανατροπή του σκορ και η αγωνία των τελευταίων λεπτών για το εύρος της διαφοράς (να σημειώσουμε ότι οι Τιτάνες ήθελαν +9 πόντους), δημιουργούσε έντονες εναλλαγές συναισθημάτων και στις δύο μεριές μέχρι του τέλος του αγώνα.
Τα παιδιά και των δύο ομάδων αγωνίστηκαν για τη νίκη με δύναμη, πάθος και σεβασμό προς τους αντιπάλους, έχοντας σα στόχο την κατάκτηση της 1ης θέσης στην περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης που έδινε το εισητήριο για τα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη από 8-12 Μαΐου.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομματι, οι Τιτάνες προσπάθησαν από την αρχή να επιβάλουν το ρυθμό τους στον αγώνα κάτι όμως που δεν κατάφεραν, το αντίθετο μάλιστα, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Αρίωνα να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα μεταφέροντας το άγχος και το βάρος του παιχνιδιού στους γηπεδούχους μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όπου βρέθηκαν να προηγούνται με +13 (26-39).
Στο δεύτερο όμως ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε, με τους παίκτες τον Τιτάνων να παρουσιάζονται εντελώς μεταμορφωμένοι, επιδεικνύοντας "Τιτάνια" καρδιά και ψυχή, παρά το ότι βρίσκονταν με "την πλάτη στον τοίχο". Με πίεση στην άμυνα, οδήγησαν τους αντιπάλους σε λάθη και κακές επιλογές και στην επίθεση παίζοντας με καλή ψυχολογία και "καθαρό" μυαλό, όχι μόνο μείωσαν τη διαφορά, αλλά και την ανέβασαν στο 4ο δεκάλεπτο πάνω από τους 9 πόντους (το όριο της 1ης θέσης), δίνοντας νέα αγωνία στο παιχνίδι.
Ο Αρίωνας προσπάθησε με ατομικές κυρίως ενέργειες να κρατήσει τουλάχιστον τη διαφορά του πρώτου αγώνα, αλλά λίγο η κακή ψυχολογία από την ανατροπή και κυρίως η ψυχραιμία και η ευστοχία των Τιτάνων στα τελευταία λεπτά, βρήκε στο τέλος του αγώνα τους γηπεδούχους ένα κουβάρι στο κέντρο του γηπέδου να πανηγυρίζουν την τεράστια επιτυχία τους και τους φιλοξενούμενους απογοητευμένους που έχασαν ένα παιχνίδι που στο ημίχρονο τουλάχιστον έμοιαζε εντελώς δικό τους. Η άγρια ομορφιά του αθλητισμού!
Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που, ομολογουμένως ήταν οι καλύτερες της φετεινής χρονιάς, για το συναρπαστικό παιχνίδι που μας πρόσφεραν και που, παρά την κρισιμότητα του, τελείωσε χωρίς την παραμικρή ένταση μεταξύ των δύο ομάδων (παικτών, προπονητών, διοικούντων, φιλάθλων).

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΙΤΑΝΕΣ!!!

ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!

 

Τελευταία αγωνιστική (Γ' φάση):    ΤΙΤΑΝΕΣ - ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 76-62 (26-39)


Δεκάλεπτα: 13-19, 26-39, 50-45, 76-62.
Τιτάνες (Θεοδοσιάδης): Γαϊτάνης 16(2), Οικονόμου, Θεολογίδης 11(1), Κακατσίδης 4(1), Γρηγοριάδης 24(2), Παρλακίδης 2, Δημούδης, Κολοβής 15(2), Χατζόπουλος, Σαββαΐδης, Πολίτης, Γιεδίκης 4.
Αρίων (Θερμός): Παϊτάρης, Κοτανίδης, Τάσσος, Θεοδωρόπουλος 4, Ντούβελος 3, Σαββουλίδης 10(1), Σιδηρόπουλος, Καρτάλης 14, Χασάν-Ογλού 4, Τζάστας 22, Ζαμπάκης 5, Παπαδόπουλος.
 
Στο άλλο παιχνίδι της τελικής φάσης:
 
Πανσερραϊκός - Ένωση Κ.   57-51 (27-28)
 
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
1.  ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ               10
 
2.  ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ                   10
 
3.  ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ                   9
 
4.  ΕΝΩΣΗ Κ. ΚΑΒΑΛΑΣ            7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου