Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

                          ΡΥΣΙΟ- ΤΙΤΑΝΕΣ 60-54.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα των Τιτάνων στο Ρύσιο με αντίπαλο την Αναγέννηση. Μάλιστα 45΄΄ πριν το τέλος του παιχνιδιού ο διαιτητής Μελανίδης έδωσε επιθετικό φάουλ στην Λένια Κουτούση, την στιγμή που πέτυχε το καλάθι σε ένα καθαρό αμυντικό φάουλ, κάτι το οποίο φαίνεται και στο βίντεο του αγώνα. Το αποτέλεσμα θα ήταν σίγουρα διαφορετικό αν πετύχαινε και την ελεύθερη βολή .
Από αγωνιστικής άποψης οι Τιτάνες αγωνίστηκαν χωρίς την Πετρούλα Τόγα, που τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι, προσθέτοντας μία ακόμη απώλεια μετά από αυτές των Γεράκου και Ανθής Γαιτάνη στην πολύ δύσκολη φετεινή χρονιά.
Η ΛΕΝΙΑ ΚΟΥΤΟΥΣΗ ήταν ασταμάτητη και στις 2 ρακέτες και οι παγκορασίδες Στάικου, Γαιτανίδου, Αρσένογλου πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής μαζεύοντας εμπειρίες.
Δεκάλεπτα: 18-13, 35-21, 49-41, 60-54
Διαιτητές: Μελανίδης-Ντόγκας
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΡΥΣΙΟΥ (Καφαντάρη): Σαμαρά 5(1), Ρούσσου 11(1), Γιαννοπούλου 8, Μούρτου 14, Μπαμπικέρ 7, Ταυροπούλου 5, Κυζιρίδου 7(1), Τζίκου, Γιανάτση 3(1).
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Γαϊτάνης-Μυλωνά): Γαϊτάνη Ε. 2, Στάικου, Γαϊτανίδου, Γιαντσιώρη 6, Πελτέκη 14, Κουτούση 27, Δημητρακούδη 2, Κυριακίδου, Αρσένογλου 3(1)

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου