Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΟΔ.


Ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος στο πλευρό του American Genetics ΚΑΟΔ!

Αρωγός στη προσπάθεια του American Genetics ΚΑΟΔ τη φετινή χρονιά θα είναι ο νέος δήμαρχος της Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος και μάλιστα θα στηρίξει και την καμπάνια που ξεκινάει από το Σάββατο με την εκδήλωση στην Πλατεία Ελευθερίας, όπως τόνισε στη συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της American Genetics, κ. Παύλο Ζουλιάμη στο Δημαρχείο, παρουσία και του προέδρου της ΚΑΕ, κ. Αριστείδη Ιωαννίδη.
“Ο ΚΑΟΔ είναι το καμάρι της Δράμας και πρέπει να βοηθήσουμε να και στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια που κάνει. Είναι χαρά μας που ένας σοβαρός επιχειρηματίας με μια εταιρεία που συνεχώς εξελίσσεται μπήκε στην ομάδα του ΚΑΟΔ και βοηθάει οικονομικά. Όλοι μας πρέπει να βοηθήσουμε για να παραμείνει ο ΚΑΟΔ σε αυτό το επίπεδο, η κορυφαία ομάδα μπάσκετ της ελληνικής περιφέρειας”, σχολίασε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Δράμας, ο οποίος αγόρασε το εισιτήριο διαρκείας του και θα είναι παρών στην εκδήλωση του Σαββάτου (4/10), όπου η ομάδα θα είναι παρούσα στην Πλατεία Ελευθερίας για να γνωριστεί με τους πολίτες της Δράμας και οι παίκτες θα συμμετέχουν συμβολικά και αυτοί στην πώληση εισιτηρίων διαρκείας μαζί με τον πρώτο Δημότη της πόλης και τον μεγάλο χορηγό του ΚΑΟΔ.
“Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά σε τέτοιες περιπτώσεις. Είναι πολύ προτιμότερο να μιλούν οι πράξεις και θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο της Δράμας γιατί με πράξεις δίνει το καλύτερο παράδειγμα στήριξης σε μια ομάδα που κάθε χρονιά κάνει περήφανη και την πόλη και τους πολίτες της”, είπε ο κ. Ζουλιάμης και πρόσθεσε: “Η American Genetics ήρθε να προσθέσει τις δυνάμεις της στην προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι του ΚΑΟΔ. Δεν χρειάζονται λόγια. Πράξεις χρειάζονται. Είμαστε εδώ για πράξεις με στόχο να συνεχίσουμε μαζί την προσπάθεια με την ίδια συνέπεια, την ίδια ταπεινότητα για να καθιερωθεί ο ΚΑΟΔ ως η καλύτερη ομάδα της περιφέρειας και να συνεχίσει να δίνει το παράδειγμα σε όλες τις ομάδες για την λειτουργία της. Αυτή η ομάδα αξίζει να παίζει σε γεμάτο γήπεδο. Το “Δ. Κραχτίδης” είναι επίσης ένα γήπεδο που έχει τον δικό του συμβολισμό για τον ΚΑΟΔ και την πόλη. Έχει υπάρξει γεμάτο. Είναι ώρα να ζήσει ξανά τέτοιες στιγμές. Δίνει η ομάδα το δικαίωμα στον κόσμο να ζήσει τέτοιες στιγμές και σας θυμίζω μόνο τη νίκη πέρσι επί του Ολυμπιακού. Με τον κόσμο της Δράμας στο πλευρό μας αποκτά μεγαλύτερη αξία η προσπάθεια των ανθρώπων που βοηθάμε και στηρίζουμε αυτήν την ομάδα”.
Ο κ. Ιωαννίδης ως πρόεδρος του American Genetics ΚΑΟΔ χάρισε στον κ. Μαμσάκο μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές όλων των παικτών, ενώ ο Δήμαρχος χάρισε ένα χάλκινο αγαλματίδιο της θεάς Νίκης στον κ. Ζουλιάμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου