Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄1 ΑΝΔΡΩΝ.

                        ΚΑΟΔ- ΤΡΙΚΑΛΑ 62-57
kaod-trikala
Στο ντέρμπι των επαρχιακών ομάδων, ο ΚΑΟΔ «American Genetics» επικράτησε των Τρικάλων με 62-57 και άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα. Πολύ κακό παιχνίδι που σίγουρα θα το χρησιμοποιήσουν αμφότεροι οι προπονητές, σαν παράδειγμα προς αποφυγή. Οι ομάδες έδειξαν ανέτοιμες και οτι χρειάζονται χρόνο και αγώνες για να αποκτήσουν χημεία. 
 
Οι γηπεδούχοι ήταν σε όλη την διάρκεια, λιγότερο κακοί από τα Τρίκαλα και για αυτό και είχαν την πρωτοπορία στο σκορ. Απο την αρχή ο ΚΑΟΔ «American Genetics» είχε χτίσει διαφορά κοντά στους δέκα πόντους. Αν και του δόθηκαν οι ευκαιρίες να την διευρήνει ωστόσο δεν μπόρεσε εξ αιτίας νευρικότητας αλλά και πολλά άστοχων βολών (13 χαμένες βολές στο πρώτο ημίχρονο). Τα Τρίκαλα, από την άλλη δεν μπόρεσαν να εκμεταλευτούν τις αδυναμίες των αντιπάλων και να απειλήσουν.
 
Η πρώτη και η μοναδική φορά που οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε απόσταση... βολής ήταν στο τελευταίο τρίλεπτο του τρίτου δεκαλέπτου. με δύο κλεψίματα του ο Μπόουϊ που απέφεραν καλάθια στον αιφνιδιασμό και οι Τρικαλινοί μείωσαν σε 42-41.
 
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Λίνος Χρυσικόπουλος πήρε την κατάσταση στα χέρια του. με ... κατάφερε να δώσει στην ομάδα του την διαφορά ασφαλείας που ζητούσε και να την βοηθήσει να φτάσει εύκολα στη νίκη. 
 
Εκτός από τον εκπληκτικό στην τέταρτη περιόδο, Λίνο Χρυσικόπουλο (πέτυχε τους 7 απο τους 10, συνολικά ποντους του, από τους νικητές ξεχώρησαν, ο Μιςέλ , ανίκητος μέσα στη ρακέτα και Ατκινς 
 
Τα δεκάλεπτα: 15-11, 29-21, 42-39, 62-57.
 
ΚΑΟΔ «American Genetics»(Μέξας): Σλαφτσάκης 3, Βασόγιεβιτς 4, Τζόνσον 12(2), Γεωργάκης 3, Άτκινς 4, Όντομ 7(1), Σπυριδωνίδης, Μισέλ 4(και 7ριμ.), Ζάρας 5, Λο 10(1), Χρυσικόπουλος 10(2/4 3π.).
 
Τρίκαλα: Ινγκραμ 13(1/7 3π.), Τρέισι 6, Μπόουϊ 4, Κουπκοβιτς 9(2/5 3π.), Πάνος 2, Σπανός, Καμαριώτης, Δεληγιάννης 7, Ματαλόν 4, Βαρυτημιάδης, Καντίι 7(1/4 3π.), Χουχούμης 5(1/2 3π.).
basketplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου