Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

    ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ 44-49.





Δραπέτευσε από το κολαστήριο του κλειστού των Ιωαννίνων η ομάδα Γυναικών των Τιτάνων πετυχαίνοντας πολύ μεγάλη νίκη. Οι <<φίλαθλοι>>  της τοπικής ομάδας έβριζαν όλη την ώρα και στο τέλος έριξαν μπουκάλια με νερό και καφέδες στις παίκτριες και τους προπονητές της Δραμινής ομάδας. Οι διαιτητές επηρεασμένοι από την εχθρική ατμόσφαιρα άφηναν το αντιαθλητικό παιχνίδι των παικτριών του ΠΑΣ Γιάννινα και ο πάγκος τους συνεχώς δημιουργούσε προβλήματα. Ο δε προπονητής νόμισε ότι ήταν παίχτης γιατί συνέχεια βρισκόταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο διαμαρτυρόμενος. 
Αγωνιστικά η Δραμινή ομάδα ήταν επηρεασμένη από την αυθημερόν μετάβαση στα Γιάννινα και δεν έπιασε μεγάλη απόδοση. Όλες οι παίκτριες τα έδωσαν όλα για την νίκη της ομάδας τους χωρίς να φοβηθούν την κερκίδα και το σκληρό και αντιαθλητικό παίξιμο. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για την Ξένια Γιαντσιώρη , η οποία μπήκε στα τελευταία 2,5 λεπτά να αντικαταστήσει την Λένια Κουτούση, που αποβλήθηκε με 5 φάουλ, και με , χαρακτηριστική ψυχραιμία ευστόχησε στις 3 από τις 4 βολές που εκτέλεσε  βοηθώντας την ομάδα την να κατακτήσει την νίκη.
 Δεκάλεπτα: 14-10, 26-25, 37-31, 44-49
Διαιτητές: Κοντογιάννης-Παπαθωμά
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Παπαδόπουλος-Σιαμέτης): Ντόκου 12(2), Κλείτσα, Κοκκίου, Τσακτσίρα 2, Μεντεσίδου 7(1), Σαρηγιαννίδου Κ. 19(3),  Παπαδοπούλου 2, Βαλάκου, Καλογήρου 2.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ(Γαϊτάνης): Γαϊτάνη  13, Στάικου, Αραμπατζή 1, Γαϊτανίδου, Φούντα, Γιαντσιώρη 7, Πελτέκη 16(1), Κουτούση 7, Δημητρακούδη 5(1), Αλεξοπούλου

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου