Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑ ΤΙΤΑΝΩΝ.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26/1/2013 στις 18:00 στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου η κοπή της βασιλόπιττας των Τιτάνων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θόδωρος Μπέσσας και ο αντιδήμαρχος κ. Γρηγορίου Κυριάκος καθώς και πολλοί γονείς και το σύνολο των αθλητριών και αθλητών του Συλλόγου.
Στην εκδήλωση το Δ.Σ. των Τιτάνων τίμησε δύο εξέχουσες προσωπικότητες του Δραμινού μπάσκετ και παλαίμαχους μπασκετμπολίστες, για το ήθος και την προσφορά τους στο Δραμινό μπάσκετ. Τον Στάθη Κεραμιτσόπουλο, αρχηγό του ΚΑΟΔ για σειρά ετών. Την τιμητική πλακέτα απένειμαν από κοινού οι παλιοί συμπαίκτες του Στάθη, Κυριάκος Γρηγορίου και Θόδωρος Μπέσσας.
Η δεύτερη απονομή ήταν για τον Σπύρο Χριστοφορίδη, για πολλά χρόνια αθλητή και αρχηγό των Τιτάνων. Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο πρόεδρος των Τιτάνων κ. Σιάμπος Γιάννης, ο οποίος έκανε και έναν απολογισμό της περασμένης χρονιάς.  Στην συνέχεια μοιράστηκαν τα καθιερωμένα βασιλοπιτάκια, που όσοι βρήκαν τα φλουριά πήραν πλούσια δώρα.
Επίσης στην εκδήλωση η κ. Ποπη Αλεξοπούλου- Παπαθεοδώρου , των Κρόκο και Λίνο, ζωγράφιζε τους μικρούς καλαθοσφαιριστές στο χέρι και στο πρόσωπο το σήμα των Τιτάνων.
Ο ιερέας ευλογεί την βασιλόπιτα

Γονείς και αθλητές

Γονείς και αθλητές

Ο κ.Σιάμπος απονέμει στο Σπύρο Χριστοφορίδη
Ο Στάθης Κεραμιτσόπουλος

Ο κ. Μπέσσας 

Μέρος του κόσμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου