Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΟΔ


Επέλεξε Ρόου

Ο Τζέισον Ρόου θα είναι τελικά ο νέος Αμερικανός του ΚΑΟΔ και γίνεται προσπάθεια να βρίσκεται άμεσα στην Δράμα



Στον δρόμο της επιστροφής του στο ελληνικό πρωτάθλημα για δεύτερη φορά στην καριέρα του είναι ο Τζέισον Ρόου τη φορά αυτή όμως για λογαριασμό του ΚΑΟΔ.
Στα συν του Ρόου εκτός του ότι είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος είναι ότι είναι ένας Αμερικανός με πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία.
Συγκεκριμένα ο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις νέος παίκτης του ΚΑΟΔ έχει αγωνιστεί στην Κύπρο με το ΑΠΟΕΛ, στο Ισραήλ με την Ελιτζούρ, στην Γαλλία με τις Εβρέ, Γκραβελίν, Τουλόν και Ντιζόν, στην Ιταλία με τις Λιβόρνο, Σάσαρι και Βερόλι, στην Τουρκία με την Τόφας αλλά και στην Ουκρανία με την Οντέσα.
Στόχος του Γιώργου Καλαφατάκη είναι να έχει τον Ρόου στην διάθεσή του στο παιχνίδι του Σαββάτου στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης" κόντρα στην Απόλλωνα Πατρών.
Σε ένα παιχνίδι όπου θα είναι σίγουρα στο ρόστερ του ΚΑΟΔ για ένα ακόμη παιχνίδι ο Λούις Ντέιλ καθώς η ομάδα της Δράμας είχε κενή θέση ξένου και μπορούσε να προχωρήσει σε προσθήκη. Όπως και φαίνεται πως θα την κάνει πράξη με την απόκτηση του Ρόου.
Κατά τα άλλα στα ευχάριστα για τον Χανιώτη τεχνικό του ΚΑΟΔ είναι ότι δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα για το παιχνίδι του Σαββάτου με τους "μελανόλευκους" όπου η νίκη είναι μονόδρομος εν όψει της συνέχειας και της επίτευξης του βασικού στόχου. Της γρηγορότερης δυνατής εξασφάλισης της παραμονής στην Α1.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου