Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΟΔ.


Ποδαρικό με Μονρό
Παίκτης του ΚΑΟΔ για τον μήνα Ιανουάριο θα είναι ο Κρις Μονρό επιστρέφοντας μετά από το καλοκαίρι του 2010 και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Μονρό αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα της Μπουντιβέλνικ, που προ ημερών είχε ενδιαφερθεί και για τον Ντόμινικ Τζέιμς του Άρη, προχθές Παρασκευή στην εντός έδρας νίκη επί της Χιμίκ με 97-95.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο νέος παίκτης του ΚΑΟΔ αγωνίστηκε για 19΄ σημειώνοντας 6 πόντους ενώ στα εφτά παιχνίδια του ουκρανικού πρωταθλήματος είχε αγωνίστηκε κατά μ.ό. 17΄ με 8,7 πόντους και 1,7 ασίστ.

Ο Μονρό ουσιαστικά έκανε αλλαγή έτους στον δρόμο για την Δράμα και σήμερα το απόγευμα πρόκειται να κάνει την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» υπό τις οδηγίες του Γιώργου Καλαφατάκη.

Η απόκτηση του 30χρονου Αμερικανού γκαρντ δεν θα φέρει κάποια περαιτέρω αλλαγή στο ρόστερ της ομάδας της Δράμας παρά ενίσχυσή του και αυτή ήταν η λογική του φλερτ όλων αυτών των τελευταίων ημερών.

Μία λογική που έχει να κάνει με τα έξι παιχνίδια που έχει να δώσει ο ΚΑΟΔ τον Ιανουάριο για το ελληνικό πρωτάθλημα και με δεδομένο ότι οι Κώστας Χαραλαμπίδης και Τζέρεμι Χαντ προέρχονται από τραυματισμούς τους.

Ο πρώτος και πρώτος σκόρερ του ΚΑΟΔ με 20 πόντους κατά μ.ό. πρόκειται από αύριο να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μετά την θλάση που είχε υποστεί στον τετρακέφαλό του στο παιχνίδι προ δύο εβδομάδων με την Καβάλα στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης».

Όσο για τον δεύτερο ο Αμερικανός φόργουορντ της ομάδας της Δράμας είχε προχωρήσει σε καθαρισμό του γονάτου αλλά από τα τέλη της εβδομάδας έχει αρχίσει να μπαίνει και πάλι ρυθμούς ομάδας.

Αυτό σημαίνει ότι ο «Καλάφας» θα έχει στην διάθεσή του την Τετάρτη (04/01, 17:00) στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» εκτός από το δίδυμο των Χαραλαμπίδη και Χαντ και τον Μονρό.

Θα έχει δηλαδή ο Χανιώτης τεχνικός του ΚΑΟΔ μία ακόμη σημαντική λύση στην περιφέρειά του τόσο στην θέση του πλέι μέικερ όσο και σε αυτή του σούτινγκ γκαρντ.

Όπως και στα επόμενα πέντε παιχνίδια του Ιανουαρίου που με αντιπάλους τους Μαρούσι (07/01, εκτός), ΑΓΟΡ (11/01, εντός), Περιστέρι (14/01, εντός), Παναθηναϊκό (21/01, εκτός) και Κολοσσό Ρόδου (28/01, εντός).

Στο δυναμικό του ΚΑΟΔ για τον μήνα Ιανουάριο του 2012 θα ανήκει ο Κρις Μονρό αφήνοντας πίσω του την πρωτοπόρο του ουκρανικού πρωταθλήματος Μπουντιβέλνικ.

Ο 30χρονος με ύψος 1.91μ. Αμερικανός γκαρντ επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου είχε αγωνιστεί την περίοδο 2009-2010 στον ΠΑΟΚ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου