Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΟΔ.

                                       ΕΧΑΣΕ Ο ΚΑΟΔ.





Νίκη που συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση για την Καβάλα εναντίον του ΚΑΟΔ με 86-62, στην τελευταία μέρα του 2ου Διεθνούς τουρνουά Καλαθοσφαίρισης που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμίτσα.
Νίκη και πρώτη θέση στο τουρνουάΣτα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Καβάλα  «έχασε» τον Νίκολα Γιοβάνοβιτς, λόγω χτυπήματος στο γόνατο, όχι ευτυχώς σοβαρού.Η κατάστασή του φαίνεται πως δεν εμπνέει ανησυχία. Δε χρησιμοποιήθηκε, ακόμη, ο Γιώργος Γεωργάκης, εξαιτίας ελαφρού διαστρέμματος που αποκόμισε στο παιχνίδι με τον Αρη.
Απόντες για τον ΚΑΟΔ ήταν ο Γκάρι Φλάουερς (έφτασε την ώρα του μάτς) και ο Κώστας Κακαρούδης (στρατευμένος).

Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε: "Είναι πολύ

νωρίς για συμπεράσματα. Δεν είναι έτοιμες οι ομάδες σε αυτή χρονική περίοδο. Γι’ αυτό για όλους υπάρχει ο καθημερινός στόχος της απλής βελτίωσης. Παίξαμε με δύο ομάδες, τον ΚΑΟΔ και τον Αρη, που θα κάνουν κάποιες προσθήκες στο ρόστερ τους, γι’ αυτό δεν πρέπει να βγάζουμε λάθος συμπεράσματα".
Δεκάλεπτα: 28-10, 47-22, 69-41, 86-62
ΚΑΒΑΛΑ: Πάσαλιτς 10 (1), Γιοβάνοβιτς, Τέιλορ 13 (1), Στεφανίδης 7 (1), Πιεβάλιτσα 5, Γκέλιος 9, Καραθανάσης 7 (1), Κοστόφ 14 (4), Καραποστόλου 3 (1), Σύμτσακ 10, Ο’Μπράιαντ 8, Αράπης

ΚΑΟΔ: Σάντερς 6 (1), Χαραλαμπίδης 12 (1), Αθηναίου 2, Ιωακειμίδης 3 (1), Μισέλ 16, Χούμας 1, Κιτσούλης 9, Μπένας 9, Ζάρρας 4


superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου