Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΟΔ.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΚΑΟΔ 73-65


Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα τοΠεριστέρι αφού επιβλήθηκε του ΚΑΟΔ με 73-65. Το παιχνίδι είχε πολλές εναλλαγές στο προβάδισμα και μέχρι τα τελευταία λεπτά κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον.
Πρώτος σκόρερ των νικητών ηταν ο Ρόμπι με 22 πόντους, ο οποίος με συνεχόμενα καλάθια στην τρίτη περίοδο αποδείχθηκε καταλυτικός για τη νίκη της ομάδας του, ενώ από τους Δραμινούς, σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε οΧαραλαμπίδης με 21 πόντους.

Βασιζόμενο σε μεγάλο βαθμό από το τρίποντο (12 από τους 22 πόντους της πρώτης περιόδου ήταν από τα 6μ.75) το Περιστέρι επέβαλλε από το πρώτο πεντάλεπτο και μετά το ρυθμό του και με πρωταγωνιστές τους Ρόμπι καιΓιαννόπουλο ανέπτυξε διψήφιο προβάδισμα μόλις στο 7' (15-4) και το συντήρησε μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου (22-12). 


Η εικόνα του αγώνα αντιστράφηκε πλήρως στη συνέχεια. Οι γηπεδούχοι έκαναν σαφή την πρόθεση τους να απειλήσουν από το τρίποντο χωρίς ωστόσο να είναι εύστοχοι. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Περιστέρι στο ημίχρονο είχε επιχειρήσει περισσότερα τρίποντα (5/15) από δίποντα (5/13).

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, βελτιώθηκαν στον τομέα των ριμπάουντ και με αιχμές τους Χαραλαμπίδη και Ζάρα αντεπιτέθηκαν και όχι μόνο μείωσαν, αλλά πέρασαν μπροστά με καλάθι του Καρύδα και πήγαν στα
αποδυτήρια με διαφορά δύο πόντων (33-31). Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι και το προβάδισμα άλλαζε συνεχώς πλευρά. Ακόμα και όταν ο ΚΑΟΔ βρέθηκε μπροστά με πέντε πόντους (44-39), δύο τρίποντα του Σκοτ, έγειραν ελαφρώς την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων.

Έτσι όπως κυλούσε το ματς προειδοποιούσε για μία συναρπαστική τελευταία περίοδο, αφού η τρίτη βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 50-50. Παρά το 5-0 του ΚΑΟΔστα πρώτα λεπτά του τελευταίου μέρους, το Περιστέρι αντέδρασε και με μπροστάρη τον Ρόμπι έκανε 11-0 σερί και βρέθηκε μπροστά με 61-55, σχεδόν τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού.

Οι Δραμινοί κατάφεραν να μειώσουν στο καλάθι, (63-61) όμως το τέταρτο τρίποντο του Σκοτ στο ματς έδωσε αέρα πέντε πόντων στην ομάδα των δυτικών προαστίων, δύο λεπτά πριν την κόρνα της γραμματείας. Οι γηπεδούχοι κράτησαν το προβάδισμα μέχρι τέλους και το τελικό έγραψε το επιτυχές ξεκίνημα τους στο πρωτάθλημα.

Διαιτητές: Χριστοδούλου - Καρακατσούνης - Μαγκλογιάννης.
Τα δεκάλεπτα: 22-12, 31-33, 50-50, 73-65.
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Πεδουλάκης): Παπαντωνίου 7, Καυκής, Ψαρόπουλος, Πούλκο 3 (1), Γιαννόπουλος 11 (3), Μανωλόπουλος 8, Σκοτ 12 (4), Πέτρουλας 3 (1), Ρόμπι 22 (1), Ζίμιτς, Μότσνικ 7.
ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης) : Σάντερς 2, Καρύδας 7 (1), Χαραλαμπίδης 21 (1), Αθηναίου, Ιωακειμίδης, Μισέλ, Χούμας, Κιτσούλης, Τσέρανιτς 7, Ζάρας 13 (2), Φλάουερς 15 

basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου