Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΙΤΑΝΩΝ.


Σάκης Γαϊτάνης: Πετύχαμε τους στόχους μας και με το παραπάνω.


Καταπληκτική η φετινή χρονιά για τα κορίτσια των Τιτάνων
Σάκης Γαϊτάνης: Πετύχαμε τους στόχους μας και με το παραπάνω.
Η ομάδα  στην παραλία του Βόλου (1).


Αναμνηστική φωτό (2) από Βόλο.


Καταπληκτική ήταν η φετινή χρονιά για την ομάδα μπάσκετ των Τιτάνων Δράμας στις γυναίκες.
Μπορεί η ομάδα μας να έχασε στον τελικό αγώνα μπαράζ από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, η συνολική της παρουσία όμως όλο το χρόνο και μόνο το γεγονός ότι έφτασε στο μπαράζ για άνοδο στην Α1 θεωρείται μεγάλη επιτυχία.
Πέρσι οι Τιτάνες με μεγαλύτερο μπάτζετ είχαν τερματίσει στην 3η θέση και δεν έφτασαν μέχρι το μπαράζ, ενώ φέτος με 19 νίκες σε 22 αγώνες τα κατάφερε με την 2η θέση στην γενική κατάταξη.
Στο ματς με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου είχαμε μεγάλο ντέρμπι και ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες των τελευταίων στιγμών.

Ζωντανό παραμένει το όνειρο της Α1
Πάντως το όνειρο της Α1 για την ομάδα μας δεν έχει απομακρυνθεί εντελώς.
Αρκετές ομάδες της Α1 αντιμετωπίζουν οξύτατα οικονομικά προβλήματα και αν δεν καταφέρει έστω και μια να δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, τότε η πρώτη επιλαχούσα που περιμένει να πάρει το εισιτήριο είναι οι Τιτάνες,
Το ενδεχόμενο μάλιστα δεν είναι καθόλου απίθανο και γι’ αυτό άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η ομοσπονδία έβαλε να παίξουν μπαράζ και οι δύο 3 ομάδες των δύο ομίλων της Α2 για να είναι καλυμμένη και για άλλες θέσεις αν χρειαστούν για την Α1.
Δεύτερη επιλαχούσα λοιπόν πίσω από τους Τιτάνες είναι ο Άρης Χολαργού και Τρίτη επιλαχούσα στην έσχατη περίπτωση η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου.

Σάκης Γαϊτάνης: Συγχαρητήρια στα κορίτσια
Δηλώσεις στα αθηναϊκά σάιτ μετά το τέλος του αγώνα μπαράζ με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου έκανε ο προπονητής της ομάδας Σάκης Γαϊτάνης που κάθε άλλο παρά στεναχωρημένος έδειχνε από την συνολική πορεία της ομάδας.
Πιο συγκεκριμένα μας είπε:
Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας.
Πετύχαμε τους στόχους μας και με το παραπάνω.
Κάναμε την υπέρβαση φέτος μια και ενώ στόχος μας ήταν απλά μια άνετη παραμονή, φτάσαμε μια ανάσα από την άνοδο στην Α1 κατηγορία.
Συγχαρητήρια στον Κρόνο για την επιτυχία του.
Στο μπάσκετ κερδίζει μια ομάδα, παίξαμε πολύ καλά και το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες των τελευταίων λεπτών.
Πηγή:Dramagoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου