Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΚΑΟΔ.


Με τίτλο η αλήθεια των αριθμών το basketblog.gr αναφέρει τους 3 πρώτους στις στις κυριότερες στατιστικές κατηγορίες στην φετινή Α2, όπου ξεχωρίζουν ιδιαίτερα 2 παίκτες του ΚΑΟΔ. Ποιοί διαβάστε παρακάτω

A2
Η αλήθεια των αριθμών...
Του Γιάννη Ευδαίμων 
13/06/2011 (17:32)   

Το φετινό πρωτάθλημα της Α2 ολοκληρώθηκε και η γεύση που μένει στο στόμα είναι μάλλον… γλυκιά, μιας και το ενδιαφέρον τόσο για την άνοδο αλλά κυρίως για την μάχη του υποβιβασμού παρέμεινεαμείωτο μέχρι τέλους. Με όλα τα κακά και στραβά που έχει η δεύτερη κατηγορία και τα γνωστά οικονομικά προβλήματα, η φετινή σεζόν ήταν σίγουρα από τις πιο συναρπαστικές, ενώ δεν ήταν λίγοι οι αγώνες που το θέαμαήταν πλούσιο… Κάνοντας μια σύνοψη της φετινής Α2, ας ρίξουμε μια ματιά στους παίκτες που ξεχώρισαν μέσα στο παρκέ, βάση των αριθμών… 

Ο Γιάννης Κακιούζης ήταν αυτός που ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ, έστω και με βραχεία κεφαλή. Ο φόργουορντ του Λαυρίου πέτυχε 525 πόντους, τέσσερις περισσότερους από τον Ανδρόνικο Γκιζόγιαννη της ΑΕΚ Άργους (524), ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Νίκος Πέττας του Κόροιβου (ο οποίος υποβιβάστηκε την τελευταία αγωνιστική), με 513 πόντους. 

Ο καλύτερος… "σκουπιδιάρης" ήταν ο Αποστόλης Κουτρούλιας της Ολυμπιάδας (που επίσης υποβιβάστηκε στο τέλος), με 287 ριμπάουντ, δεύτερος οΤζόρτζε Πάντελιτς του Απόλλωνα με 266 και τρίτος ο Νταμίρ Λάτοβιτς του Ρεθύμνου με 260.     

Στις ασίστ, πρώτευσε ο Θωμάς Νίκου του Πανελευσινιακού (173), ακολουθούμενος από τους Λεωνίδα Ζούπα του Αμύντα Δάφνης (144), ενώ 136είχε ο Νίκος Κατσαρές του πρωταθλητή ΚΑΟΔ.  

Τα κλεψίματα ήταν προσωπική υπόθεση των "Νικόλαων":
Ο Κατσαρές της Δράμας ήταν πρώτος με 72, με δεύτερο τον Πέττα με 58 και τρίτο και ισόβαθμο, τον επίσης συνονόματο  Μακρή της Ολυμπιάδας με 58.   

Ο Τζόρτζε Πάντελιτς (Απόλλωνας), ήταν ο καλύτερος στα μπλοκ (με 57κοψίματα), δεύτερος ο Τάσος Καραβασίλης της ΑΕΚ Άργους με 49 και τρίτος οΛιούμπο Γιοβάνοβιτς του ΚΑΟΔ με 38.   

Στα κερδισμένα φάουλ, διακρίθηκε και πάλι ο Νίκος Πέττας με 219, ενώ τον ακολούθησαν ο Νίκος Αργυρόπουλος του Απόλλωνα (179) και ο Κώστας Τσότσος της Ολυμπιάδας με 167

Τέλος, στην συνολική αξιολόγηση των αθλητών, η αλλιώς "οικονομία", ο σέντερ του ΚΑΟΔ Λιούμπο Γιοβάνοβιτς ήταν πρώτος με 0,707 σε 653 λεπτά συμμετοχής, δεύτερος ο Κώστας Βαρδαβάς του Αμύντα Δάφνης με 0.623 σε 774 λεπτά και τρίτος ο Τζόρτζε Πάντελιτς του Απόλλωνα με 0,620 σε 889 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου