Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΚΑΟΔ.

Συνέντευξη παραχώρησε ο μάνατζερ του ΚΑΟΔ Άρης Ιωαννίδης στο basketblog.gr, με τίτλο < η καλύτερη χρονιά>.

Μετά και τον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Πανελευσινιακό, ο ΚΑΟΔ θα ανήκει και πάλι, μετά από δέκα χρόνια, στην ελίτ του Ελληνικού μπάσκετ. Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς, ανταμειφθήκαν με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα της Δράμας και ένας από τους ανθρώπους που συνέβαλαν τα μέγιστα σε αυτό είναι και ο Άρης Ιωαννίδης. 

Ο έμπειρος μάνατζερ του ΚΑΟΔ, με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας στον χώρο του μπάσκετ, μίλησε στο basketblog για τις εντυπώσεις του από την ονειρική φετινή σεζόν: "Βρίσκομαι στον χώρο του μπάσκετ από το 1986… Σε αυτά τα 25 χρόνια ενασχόλησης μου με τον ΚΑΟΔη φετινή μπορώ να πω πως ήταν η καλύτερη περίοδος. 

Όχι μόνο γιατί καταφέραμε μετά από δέκα χρόνια να επαναφέρουμε την ομάδα στην Α1, κατακτώντας το πρωτάθλημα και πραγματοποιώντας μια εξαιρετική πορεία, αλλά γιατί είχαμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία με όλους", τόνισε ο έμπειρος παράγοντας και συνέχισε:

"Κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν, δημιουργήθηκαν έντονα συναισθήματαμέσα στην ομάδα τα οποία οφείλονται στην εκπληκτική συνεργασία που είχα μεδώδεκα ψυχάρες. Δώδεκα παίκτες με αδαμάντινους χαρακτήρες, με τους οποίους όλοι στον ΚΑΟΔ (διοίκηση και τεχνική ηγεσία) είχαμε ένα τρομερό δέσιμο. Αυτοί είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της φετινής επιτυχίας και σε αυτά τα παιδιά ανήκει αναμφίβολα το μεγαλύτερο μερίδιο της ανόδου". 

Καταλήγοντας ο Άρης Ιωαννίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου: "Οφείλω όμως ναευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όλο το τεχνικό τιμ, τον Φώτη Τακιανό, τον Στέργιο Καλύβα και τον Παύλο Κουρομιχελάκη, καθώς και τους άμεσους συνεργάτες μου Βασίλη Ποζατζίδη και Βασίλη Τσακτσαλή, η συνεργασία με τους οποίους ήταν άψογη. Η προσφορά τους στην φετινή πορεία ήταν ανεκτίμητη, καθώς προσέφεραν ηρεμία και ομαλή λειτουργία σε κρίσιμες στιγμές στη φετινή χρονιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου