Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2011"

Μέσα σε ένα ωραίο κλίμα διεξήχθη το πρωί στο αθλητικό κέντρο "Κραχτίδη" το τουρνουά μπάσκετ "Ελευθέρια 2011" με τη συμμετοχή παμπαίδων (97,98,99) των ομάδων Τιτάνων/ΚΑΟΔ, Ικάρων Σερρών και Αστέρα Καβάλας.
Οι νεαροί αθλητές ξεπέρασαν τον εαυτό τους αγωνιζόμενοι ενάντια στη ζέστη και την κούραση (τέλος περιόδου), που ήταν εμφανής ιδίως στο δεύτερο αγώνα κάθε ομάδας.
Οι παίκτες και οι προπονητές και των 3 ομάδων παρέδωσαν μαθήματα "ευ αγωνίζεσθαι", καθώς χειροκροτούσαν συμπαίκτες και αντιπάλους, νικητές και ηττημένους.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Ικάρων, με δεύτερη την ομάδα των Τιτάνων/ΚΑΟΔ και τρίτη την ομάδα του Αστέρα Καβάλας.
Το τουρνουά ήταν ενταγμένο στο ευρύτερο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Δράμας για τα "Ελευθέρια" και το Δήμο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος και πρώην παίκτης του ΚΑΟΔ, κ. Κυριάκος Γρηγορίου, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν και κυρίως τους αθλητές, μοίρασε αναμνηστικά μετάλια σε όλους τους παίκτες και τους προπονητές.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους εθελοντές που βοήθησαν, μα πάνω απ' όλα στους αθλητές των ομάδων για τη συμπεριφορά και την προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου