Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Συνέντευξη τύπου για τον Φιλανθρωπικό αγώνα ΚΑΟΔ – Σταυρούπολη που θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο Κραχτίδη

 

Από αριστερά ο πρόεδρος του ΚΑΟΔ Άκης Γρηγοριάδης, η πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Αλίκη Τσιαμούρα και ο έφορος του ΚΑΟΔ Γιάννης Μιγδάνης

 Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε το πρωί της Τετάρτης από την πρόεδρο της Ένωσης Κυριών Δράμας κα Αλίκη Τσιαμούρα και τον πρόεδρο του ΚΑΟΔ κ. Άκη Γρηγοριάδη για την πρωτοβουλία της Διοίκησης του ΚΑΟΔ στον αγώνα της Κυριακής 19 Δεκέμβρη στις 6:30 το απόγευμα στο γήπεδο Κραχτίδη,  τα έσοδα να διατεθούν για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ένωσης Κυριών Δράμας.
Πρόκειται για τον αγώνα μπάσκετ της Γ΄Εθνικής κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΚΑΟΔ και Σταυρούπολης.

Από την πλευρά του ο κ. Άκης Γρηγοριάδης είπε ότι είναι συνεπής με τα θέματα που αφορούν το κοινωνικό του πρόσωπο. «Επιλέξαμε φέτος να συνεργαστούμε με την Ένωση Κυριών Δράμας. Ενδεχομένως να είναι η πιο μεγάλη προσπάθεια που έχουμε κάνει. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ένωση Κυριών Δράμας, για την ευκαιρία που μας δίνει να μπορέσουμε να δώσουμε χαρά σε κάποιους ανθρώπους. Αν μάλιστα, όπως ελπίζουμε είναι μεγάλη η συμμετοχή θα μπορέσουμε να δώσουμε χαρά σε πιο πολλούς».

Η πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Δράμας κ. Αλίκη Τσιαμούρα σημείωσε για την πρωτοβουλία του φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ: «Μας ενδιαφέρει να προχωρούμε αφενός οι συλλογικές δουλειές και αφετέρου να εμπλέκονται σε αυτές νέοι άνθρωποι που είναι το μέλλον της Δράμας και της Έλλάδας. Είχαμε λοιπόν τη χαρά και την τιμή να μας προσεγγίσει ο πρόεδρος του ΚΑΟΔ, ο κ. Άκης Γρηγοριάδης και να μας προτείνει να γίνει ένας αγώνας, τα έσοδα του οποίου θα προσφερθούν στην Ένωση Κυριών Δράμας, οι ανάγκες της οποίας είναι πάρα πολλές, καθώς εξυπηρετούνται από αυτήν πάνω από 2.000 άνθρωποι, σε μηνιαία βάση με προϊόντα διατροφής. Για εμένα έχει πολύ μεγάλη σημασία που έχουν ευαισθητοποιηθεί νέα παιδιά, για το έργο αυτό. Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο Κραχτίδης και θα παρακαλούσα όλους και όλες να διαθέσουν αυτή την ημέρα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Σκοπός είναι να έχουμε κάποια έσοδα για να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας αλλά κυρίως για να πούμε ένα ευχαριστώ στα νέα παιδιά που αποφάσισαν να διαθέσουν το χρόνο τους, προκειμένου να βοηθήσουν τους αναξιοπαθούντες του Νομού μας. Είναι μεγάλη ευλογία, η προσφορά στον συνάνθρωπο. Αυτός που προσφέρει νοιώθει πολύ περισσότερα από αυτόν που λαμβάνει τη βοήθεια. Φιλοσοφία της Ένωσης Κυριών είναι ότι πρέπει να μάθουμε να κάνουμε συλλογικές δουλειές. Να σταματήσει να κυριαρχεί το “Εγώ” και να συνεργαστούμε όλοι μαζί. Είναι μικρή η Δράμα. Αν όλοι μαζί ενώσουμε τις δυνάμεις μας, νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε θαύματα».

Πηγή Χρονικά Δράμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου