Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ: Η φετινή προσπάθεια των Τιτάνων είναι ήδη επιτυχημένη

Δείτε τη συνέντευξη του αθλητή των Τιτάνων Δράμας, Δημήτρη Μπακάλη στον δημοσιογράφο Δ. Μπουτζέκη και στην εφημερίδα Χρονικά της Δράμας.

Είναι ένας αθλητής που έχει αφήσει το στίγμα του στο Δραμινό Μπάσκετ και φέτος κάνει μια καταπληκτική χρονιά με τα χρώματα των Τιτάνων, ο λόγος για τον Δημήτρη Μπακάλη.

Ο Μπάκαλης στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του ΚΑΟΔ, όταν οι πράσινοι είχαν ανέβει από την Β’ εθνική στην Α2 πριν περίπου 10 χρόνια.
Στην συνέντευξη που παραχώρησε στα ΧΡΟΝΙΚΑ, μίλησε για την φετινή προσπάθεια των Τιτάνων, την φετινή προσπάθεια του ΚΑΟΔ, την κατάσταση στο Δραμινό μπάσκετ και τα επόμενα σχέδια του στον χώρου Μπάσκετ.

Πως βλέπεις την φετινή προσπάθεια των Τιτάνων;
Η προσπάθεια των Τιτάνων φέτος δεδομένου ότι η ομάδα μέχρι την τελευταία στιγμή είχε 4 παίκτες σίγουρους στο ροστερ είναι ήδη επιτυχημένη. χάρη στην αγάπη κάποιων ανθρώπων συμπεριλαμβανομένου και έμενα του ίδιου η ομάδα όχι μόνο σώθηκε αλλά σιγά δουλεύετε για να διατηρηθεί κοντά στην πρώτη 4άδα. Η ομάδα δεδομένου ότι είναι φτωχή διοικητικά με ελάχιστα εφόδια κάνει κάτι καλό σιγά με πολύ σημαντική την φιλότιμη προσπάθεια ανθρώπων όπως ο κ. Κώστας Λαμπράκης που προσπαθεί τουλάχιστον να μας συσπειρώσει και να υπάρχει μια τουλάχιστον ποσότητα παικτών ώστε να υπάρχει μια σοβαρή εικόνα. Σίγουρα αποτελεί ευλογία να έχει έναν προπονητή με τεράστιο know – how τον κ. Κακατσιδη που ο ερχομός του ήταν η ευχάριστη έκπληξη για όλους εμάς. Προσπαθεί από το μηδέν να μάθει στην ομάδα τα βασικά του Μπασκετ και να δείχνει κάθε μέρα κάτι παραπάνω γιατί εκτός από σοβαρός επαγγελματίας έχει και τεράστιο φιλότιμο και μεράκι.

Περισσότερα εδώ https://xronikadramas.gr/dimitris-mpakalis-i-fetini-prospatheia-ton-titanon-einai-idi-epitychimeni/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου