Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

ΕΚΑΣΑΜΑΘ-ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΕΦΗΒΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΒΟΡΡΑ


ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ Προεπιλογή για το κλιμάκιο Βορρά
Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 16:45 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας Β’, θα πραγματοποιηθεί η προεπιλογή των αθλητών που θα σχηματίσουν το κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Εφήβων. Παρακαλούνται οι ομάδες να στείλουν μέχρι τρεις αθλητές τους που έχουν γεννηθεί το έτος 2002, την παραπάνω ημέρα και ώρα προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαδικασία.

ΕΘΝΙΚΗ Παίδων και Παμπαίδων: Προεπιλογή για το κλιμάκιο Βορρά

Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 16:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας Β’, θα πραγματοποιηθεί η προεπιλογή των καλαθοσφαιριστών που θα σχηματίσουν το κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παίδων.
Παρακαλούνται οι ομάδες να στείλουν μέχρι δύο αθλητές τους που έχουν γεννηθεί το έτος 2004, την παραπάνω ημέρα και ώρα προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαδικασία.
Την ίδια μέρα στις 15:00 στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί η προεπιλογή των καλαθοσφαιριστών που θα σχηματίσουν το κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων.
Παρακαλούνται οι ομάδες να στείλουν μέχρι δύο αθλητές τους που έχουν γεννηθεί το έτος 2005, την παραπάνω ημέρα και ώρα προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου