Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΟΔ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ.

                            

Συμφωνία του American Genetics ΚΑΟΔ με τον Μανώλη Παπαμακάριο

Η ΚΑΕ American Genetics ΚΑΟΔ 1989 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον διεθνή Έλληνα γκαρντ, Μανώλη Παπαμακάριο για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2014-15.
Ο 34χρονος παίκτης θα βρίσκεται σήμερα στη Δράμα και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με την ομάδα, ώστε να κάνει το ντεμπούτο του το Σάββατο στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό.
Ο Μανώλης Παπαμακάριος γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου 1980, έχει ύψος 1,92μ. και αγωνίζεται στις θέσεις “1” και “2”. Ξεκίνησε την καριέρα του στο Περιστέρι όπου αγωνίστηκε από το 1998 έως το 2004.
Έπαιξε μία χρονιά στον Μακεδονικό (2004-05) και εν συνεχεία υπήρξε παίκτης του Ολυμπιακού για τρία χρόνια (2005-08).
Συνέχισε την καριέρα του για μια τριετία στον Πανελλήνιο (2008-11) και επέλεξε το εξωτερικό ως επόμενο σταθμό στην καριέρα του, αγωνιζόμενος στην Λαγκούν Άρο της Ισπανίας για δύο σεζόν (2011-13).
Πέρσι (2013-14) επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος με τον Πανελευσινιακό, ενώ φέτος ξεκίνησε την χρονιά στην Φουενλαμπράδα, αλλά αποχώρησε μετά από πέντε αγώνες.
Ο έμπειρος γκαρντ μιλώντας στο kaodramas.gr τόνισε: “Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμφωνία μου με τον American Genetics ΚΑΟΔ. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα μέσα από την εμπειρία μου. Πρόκειται για μία από τις πιο σοβαρές ομάδες στο ελληνικό μπάσκετ και θέλω να κάνω ότι μπορώ για να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων της. Μου έχει λείψει να παίξω μπάσκετ και να το ευχαριστηθώ και πιστεύω ότι η ομάδα θα μου δώσει αυτήν την δυνατότητα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου