Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ -Α΄2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ


ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
 Ο αγώνας με την Λευκάδα , το ντέρμπυ των αήττητων και πρωτοπόρων της Α΄2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών θα γίνει στις 20:00 στο Κρακτίδη αντί στις 14:00 στο ΔΗΓΑ Δράμας.
Άν είναι δυνατόν το έτος 2014 να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στη Δράμα.
  Η έδρα των ΤΙΤΑΝΩΝ είναι το κλειστό Κρακτίδη και αγώνας μετατέθηκε για το ΔΗΓΑ στα μέσα της εβδομάδας σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΟΚ . Οι αρμόδιοι γνώριζαν πιστεύω το πρόβλημα με την οροφή του ΔΗΓΑ που υπάρχει από το προηγούμενο Πάσχα. Ούτε η προηγούμενη αλλά ούτε και η σημερινή Δημοτική αρχή φρόντισαν να επιλυθεί το πρόβλημα με συνέπεια κάθε φορά που βρέχει να στάζει στον αγωνιστικό χώρο με κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών - αθλητριών.
 Όρισαν λοιπόν τον αγώνα σε προβληματικό κλειστό γυμναστήριο με συνέπεια η αντίπαλη ομάδα, η Νίκη Λευκάδας, να υποστεί μία τεράστια ταλαιπωρία. Ήρθαν από πολύ μακριά, διανυκτέρευσαν στην πόλη μας, έκανα τεράστια έξοδα για τα δεδομένα του Γυναικείου μπάσκετ και θα επιστρέψουν στα σπίτια με τις χειρότερες εμπειρίες και αναμνήσεις από την πόλη μας.
  Μπαίνοντας στο Κρακτίδη βλέπουμε μια μεγάλη αφίσα που λέει: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.Με τέτοιες ενέργειες κύριε Δήμαρχε Δράμας δεν προάγουμε ούτε τον Αθλητισμό ούτε τον Πολιτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου