Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑΣΑΜΑΘ

         ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 53-34.


Ούτε τα 10 εύστοχα τρίποντα των αντιπάλων πείραξαν τόσο τον Ανδρέα Δημητριάδη, ούτε οι 53 πόντοι που δέχθηκε η ομάδα του. Εκείνο για το οποίο έχει παράπονο από τους παίκτες του είναι ότι φοβήθηκαν υπερβολικά τους Τιτάνες Δράμας, κάτι που αποτυπώνεται ανάγλυφα στην επιθετική συγκομιδή του Αστέρα: Μόλις 34 πόντοι.
Η καβαλιώτικη ομάδα ηττήθηκε από τους κατόχους του τίτλου με 53-34 στην πρεμιέρα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος παίδων κι είναι, πια, πολύ δύσκολο να κατακτήσει την κορυφή. Αυτό το -19 ο προπονητής του Αστέρα το απέδωσε στην έλλειψη αυτοπεποίθησης των παικτών του: «Δεχθήκαμε τόσους πόντους όσους δεχόμαστε συνήθως αλλά δεν αποδώσαμε επιθετικά όπως μπορούμε διότι φοβηθήκαμε παραπάνω απ’ όσο έπρεπε τους Τιτάνες», είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού. Πολύ πιθανόν αυτή «μυθολογία» που χτίστηκε γύρω από την ομάδα της Δράμας (αήττητη φέτος, φαβορί για το repeat κλπ) να έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία των παιδιών του Ανδρέα Δημητριάδη. Σίγουρα οι Τιτάνες είναι ισχυροί κι έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά κι ο Αστέρας δεν αξίζει, γενικά, για ήττα με -19. Στο μεταξύ οι Ίκαροι Σερρών έκαναν περίπατο κόντρα στην Ασπίδα Ξάνθης κι έτσι, πολύ γρήγορα, όλοι οι αντίπαλοι των Δραμινών έμειναν 2 βαθμούς πίσω. Μάλλον θα το κάνουν το repeat…
Δεκάλεπτα: 15-8, 27-15, 43-27, 53-34
Τιτάνες Δράμας (Θεοδοσιάδης): Γαϊτάνης 13 (3), Καραγιαννίδης, Κωνσταντινίδης, Κακατσίδης 4 (1), Γρηγοριάδης 23 (6), Παρλακίδης 6, Μασάδης, Μπέσσας 4, Χατζόπουλος 3, Παναγιώτου.
Αστέρας Καβάλας (Δημητριάδης): Μπόζης 3, Τσίλι, Μαρκόπουλος 4, Καλπακίδης 2, Ιωαννίδης 2, Μυζίου 7, Βερβελιθάνος 2, Αντωνίου 3, Μπακιρτζής 11, Γερόπουλος, Ηλιάδης.
kavala-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου