Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΟΔ


Στην Δράμα ο Τζόουνς

Η επιμονή της διοίκησης της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ έπιασε τόπο και ο Λάζεριτς Τζόουνς αποτελεί τον νέο Αμερικανό πλέι μέικερ της ομάδας της Δράμας.
«Ο επιμένων νικά», λέει ο σοφός μας λαός και η διοίκηση της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ δικαιώθηκε με τον Λάζεριτς Τζόουνς να αποτελεί τον νέο Αμερικανό πλέι μέικερ της ομάδας της Δράμας.
Ο 23χρονος Αμερικανός πλέι μέικερ έχει ύψος 1.82μ. και προέρχεται από ένα γεμάτο πρωτάθλημα στο Ισραήλ με την Μακάμπι Ρισόν όπου είχε κατά μ.ό. 10,4 πόντους με 2,4 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ.
Οι πρώτες επαφές είχαν ήδη γίνει, η μεταγραφή πήγε να εξελιχθεί σε σίριαλ τα τελευταία 24ωρα αλλά τελικά ΚΑΟΔ και Τζόουνς θα πορευθούνε μαζί την νέα αγωνιστική περίοδο.
Η επιλογή του Τζόουνς είχε να κάνει γιατί ο Βόσνιος τεχνικός του ΚΑΟΔ επιθυμούσε έναν Αμερικανό πλέι μέικερ για την θέση του βασικού με περισσότερη έφεση στην οργάνωση του παιχνιδιού χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όταν χρειαστεί δεν θα σουτάρει.
Χαρακτηριστικά που έχει ο Τζόουνς που χθες ξεκίνησε από το Σικάγο το υπερατλαντικό του ταξίδι, το μεσημέρι έφθασε στην Θεσσαλονίκη και από εκεί μετέβη στην Δράμα όπου το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης».
Από αύριο εξάλλου ο νέος Αμερικανός του ΚΑΟΔ πρόκειται να δώσει το παρών και στο τριήμερο τουρνουά του Αριστοτέλη Φλώρινας. Πλέον ο Μάρκοβιτς αναζητεί την απόκτηση δύο ακόμη παικτών ρακέτας. Ενός Έλληνα και ενός εκτός συνόρων Κι όσο για την ανακοίνωση της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ για την απόκτηση του Τζόουνς αυτή ανέφερε: «Η ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή LAZERIC JONES. Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής (23χρ., 1,86m) αποφοίτησε το 2012 από το φημισμένο πανεπιστήμιο UCLA και πέρσι αγωνίστηκε με επιτυχία στο Ισραήλ με την ομάδα της Μακάμπι Ρισόν»
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου