Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Διεξαγωγή τουρνουά καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης αστυνομικών


Την Παρασκευή (7-12-2012) έως και την Κυριακή (9-12-2012) διεξήχθησαν με επιτυχία, από την Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας, στα κλειστά Γήπεδα Δράμας (Κραχτίδη), Δοξάτου και Προσοτσάνης, το 9ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης ανδρών και το 4ο τουρνουά πετοσφαίρισης γυναικών αστυνομικών.
Στα τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες των Αστυνομικών Διευθύνσεων Δράμας, Σερρών, Ροδόπης, Καβάλας, Ξάνθης, Κέρκυρας, Αλεξανδρούπολης, της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης και του παραρτήματος βορείου Ελλάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών.
Στην πρώτη θέση καλαθοσφαίρισης ανδρών αναδείχθηκε η ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, ενώ την αντίστοιχη θέση στην πετοσφαίριση γυναικών κατέκτησε η ομάδα του παραρτήματος βορείου Ελλάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών.
Στις παραπάνω αθλητικές εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο βουλευτής Δράμας κ. Δημήτριος ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ, οι Διευθυντές των Αστυνομικών Διευθύνσεων Δράμας και Σερρών, Αστυνομικοί Διευθυντές, κ. Σπυρίδων ΦΛΩΡΟΣ και κ. Θωμάς  ΣΑΝΔΡΟΣ, συνάδελφοι αστυνομικοί καθώς και φίλοι της Αστυνομίας.
Κατά την τελετή λήξης ανακοινώθηκε ότι το 10ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης ανδρών και το 5ο  τουρνουά πετοσφαίρισης γυναικών θα διεξαχθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, χωρίς όμως να προσδιοριστεί η ακριβής ημερομηνία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου