Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΦΗΒΙΚΟΥ

 Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που παίζουν βόλεϊ, άτομα που παίζουν μπάσκετ, φανέλα μπάσκετ και κείμενο

Το τελευταίο "Προσοτσάνη" της χρονιάς ακούστηκε στο κλειστό γυμναστήριο "Γεώργιος Μακρής" τη περασμένη εβδομάδα και μαζί του έκλεισε μια πολύ όμορφη χρονιά, γεμάτη με έντονα συναισθήματα!
Για πρώτη φορά η ομάδα μας συμμετείχε στην τελική φάση των τεσσάρων καλύτερων ομάδων του εφηβικού πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.
Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία για τα δεδομένα του συλλόγου μας αν αναλογιστεί κανείς ότι η Προσοτσάνη ήταν η μόνη ομάδα εκτός μεγάλου αστικού κέντρου που έφτασε στις 4 καλύτερες. Οι άλλες τρεις ομάδες ήταν η ΑΕ Σερρών (που χθες προκρίθηκε στο Πανελλήνιο τουρνουά της Άρτας), η Αγία Βαρβάρα και ο Αστέρας Καβάλας. Ενώ πόλεις όπως η Ξάνθη, η Κομοτηνή και η Αλεξανδρούπολη δεν είχαν κάποια ομάδα σε αυτή τη φάση.
Η επιτυχία γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, αν σκεφτεί κάποιος πως το εφηβικό μας τμήμα αποτελούνταν από μόλις οκτώ παιδιά (με ότι και αν σημαίνει αυτό για απουσίες και τραυματισμούς)!
Συγχαρητήρια λοιπόν στον Παύλο, τον αρχηγό μας και πιο παλιό παίκτη στην ομάδα, στους δύο Θανάσηδες, τους Πύργους μας, στον Σάββα που ήταν το μυαλό και ο ηγέτης της ομάδας, στον Έρικ που ήταν τα πόδια της ομάδας, στο Διονύση που ήταν ο σωματοφύλακας της, αλλά και στα δυο παιδιά που ήρθαν τον Γενάρη, τον Κώστα, ένα παιδί με εκπληκτικό χαρακτήρα που ήταν σαν να έπαιζε χρόνια μαζί μας και μας έδωσε λύσεις σε όλο το γήπεδο, και τέλος στον Βασίλη, που ήταν η κόλλα της ομάδας, ο αμυντικός εξολοθρευτής, αλλά και ο άνθρωπος των κρίσιμων καλαθιών όταν η μπάλα έκαιγε!
Συγχαρητήρια λοιπόν σε αυτά τα παιδιά για τη διάθεση, το πάθος και την όρεξη που έδειξαν κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς, γεμάτης με φροντιστήρια και διαβάσματα!
Συγχαρητήρια όμως και στα παιδιά της ανδρικής μας ομάδας που ήταν εκεί όλη τη χρονιά και βοήθησαν στη λειτουργία της ομάδας! Ευχαριστούμε Μιχάλη, Δημήτρη, Άγγελε, Νίκο, Μάκη, Βασίλη, Άγγελε, Παύλε, Φάνη, Στέλιο!
Θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Άγγελο τον Καραϊσκάκη, που με την ιδιότητα του ως γυμναστής με ειδικότητα στο μπάσκετ, αλλά και με την εμπειρία του στον χώρο, συνέβαλε τα μέγιστα σε αυτή τη προσπάθεια του εφηβικού μας τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου