Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΚΑΟΔ.



           Και τώρα το ρόστερ στον ΚΑΟΔ

Και τώρα το ρόστερ στον ΚΑΟΔ
Η συμφωνία με τον Γιώργο Καλαφατάκη για την ερχόμενη σεζόν ήταν το πρώτο βήμα για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της «επόμενης μέρας» στον ΚΑΟΔ. Πλέον, με τη βασική εκκρεμότητα λυμένη, οι ιθύνοντες της ομάδας και ο Χανιώτης κόουτς προχωρούν στο «χτίσιμο» του ρόστερ.

Το πρώτο μέλημα είναι η παραμονή του Κώστα Χαραλαμπίδη αλλά τα μηνύματα απ' αυτό το μέτωπο δεν είναι ευχάριστα. Ο 36χρονος γκαρντ δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Δράμας και φέρεται να αμφιταλαντεύεται μεταξύ των προτάσεων του Άρη και του ΠΑΟΚ, αλλά και της προοπτικής του εξωτερικού. Ο Καλαφατάκης θέλει στην ομάδα τουλάχιστον έναν έμπειρο παίκτης της κλάσης του Χαραλαμπίδη, που θα παίξει το ρόλο του ηγέτη, οπότε αν δεν επιτευχθεί συμφωνία με τον τελευταίο, θα κοιτάξει τις εναλλακτικές του.

Πέραν κάποιων Ελλήνων παικτών που παραμένουν, στην ομάα ανήκει και ο Γκάι Μίσελ ο οποίος είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο πέρυσι. Εφόσον οριστικοποιηθεί το «4+2» για τους ξένους, ο Καλαφατάκης θα κοιτάξει να καλύψει τις θέσεις των Αμερικανών με έναν πλέι μέικερ, ένα σέντερ και έναν γκαρντ - φόργουορντ και από κει και πέρα αναλόγως με τις ανάγκες που θα προκύψουν. Στόχος πάντως είναι η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων Ελλήνων στο ρόστερ.
basketplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου