Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ.


Προβληματισμός στους Τιτάνες από την …


Προβληματισμός στους Τιτάνες από την μέτρια εμφάνιση και ήττα από την Καλαμαριά
Νίκος Γρηγοριάδης: Κάναμε κακή εμφάνιση και δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της ανδρικής ομάδας μπάσκετ των Τιτάνων, μετά την 3η συνεχόμενη ήττα της ομάδας.
Η δραμινή ομάδα έχασε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ 82-87 από τον Απόλλων Καλαμαριάς, ένα παιχνίδι που ήταν στα μέτρα της και απλά με μια υποφερτά καλή εμφάνιση μπορούσε να το έχει κερδίσει και να τελειώνει με την παραμονή.
Τώρα πλέον η κατάσταση περιπλέκεται και χρειάζεται μεγάλη προσοχή μέχρι το φινάλε για να μη μπλέξουν σε περιπέτειες οι Τιτάνες.

Πλήρωσε την μεγάλη αστοχία από τα 6,75
Η δραμινή ομάδα «προδόθηκε» την Κυριακή, από ένα βασικό τους ατού την φετινή χρονιά.
Αναφερόμαστε στο μακρινό σουτ από τα 6,75.
Όταν μια ομάδα εντός έδρας έχει το τραγικό 0/15 και συνολικά στο ματς 6/26, δεν μπορεί να ελπίζει ότι θα κερδίσει ένα παιχνίδι.
Τραγικά ποσοστά, κακή επιθετικά εμφάνιση και παρά την μεγάλη προσπάθεια που έγινε με την καλή τακτικά αμυντική λειτουργία της ομάδας, το ματς δεν γύρισε ποτέ.
Οι Τιτάνες βρέθηκαν πίσω 26-34 στο ημίχρονο και πάνω από 20 πόντους 30-52 στα μέσα της γ’ περιόδου.
Παρόλα αυτά, με πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο, η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψει, μείωσε μέχρι και τους 7 πόντους, δεν είχε τον χρόνο όμως για την ολική ανατροπή και με εύστοχες ελεύθερες βολές στο τέλος, ο Απόλλων Καλαμαριάς κράτησε τη νίκη με το τελικό 82-87.
Δύσκολη έξοδος στον Σκοπό
Αυτή η αγωνιστική έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας.Οι Τιτάνες φιλοξενούνται στην έδρα του 2ου της βαθμολογίας Ορφέα Νέου Σκοπού, ο οποίος μάλιστα προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι κορυφής με 75-60 από τη Νέα Ιωνία στη Θεσσαλονίκη και παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατός στο γήπεδο του.Βέβαια κανένα παιχνίδι από πριν δεν είναι χαμένο και αυτό φάνηκε και στο ματς του πρώτου γύρου, όπου αν και ο αντίπαλος ήταν το φαβορί, οι Τιτάνες με πολύ καλή εμφάνιση κέρδισαν το ματς.

Νίκος Γρηγοριάδης: Κάναμε κακή εμφάνιση
Αρκετά «σκληρός» στα λόγια του, ήταν ο προπονητής των Τιτάνων Νίκος Γρηγοριάδης, στο φινάλε του αγώνα.
Ο δραμινός προπονητής δήλωσε :
Κάναμε μια πολύ κακή εμφάνιση, σ’ ένα παιχνίδι που ήταν στα μέτρα μας και μπορούσαμε και έπρεπε να το κερδίσουμε.Είχαμε μεγάλη αστοχία στα μακρινά σουτ, κάναμε εύκολα το λάθος και ακόμη και στην οργανωμένη άμυνα είχαμε σοβαρά προβλήματα.Πρέπει να συνέλθουμε άμεσα, γιατί ο χρόνος περνάει και η ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την κατηγορία.Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες.Πρέπει να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας και να παρουσιάσουμε μια καλύτερη αγωνιστική εικόνα στα επόμενα παιχνίδια μας.
dramagoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου