Σελίδες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1 ΑΝΔΡΩΝ.

                      ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΚΑΟΔ 76-73
Μια πολύ δύσκολη, αλλά συνάμα και σημαντική νίκη, πήρε σήμερα ο Ηλυσιακός, που "μάτωσε" για να επικρατήσει τουΚΑΟΔ με 76-73.
Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες, μετά από μια περίοδο όπου το ροζ φύλλο απουσίαζε από τη συλλογή τους, προστατεύοντας τα Ίλισια για τέταρτη φορά, την ίδια ώρα που η ομάδα της Δράμας δεν κατόρθωσε ούτε αυτή τη φορά να εξασφαλίσει το πρώτο δίποντο μακριά από την έδρα της.

Ακρογωνιαίοι λίθοι για την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκηήταν οι Αποστολίδης και Τόντιτς, που κάλυψαν επάξια το κενό του Χολ (όσον αφορά στο σκοράρισμα και όχι στη θέση), με 16 και 19 πόντους, αντίστοιχα, ενώ από το σύνολο του κόουτς Καλαφατάκη
 ξεχώρισε με διαφορά ο Μπάβτσιτς, που μέτρησε 25 πόντους, με τους εννιά από αυτούς να σημειώνονται στο πρώτο δεκάλεπτο.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκεια του, με τον Ηλυσιακό πάντως να έχει ξεσπάσματα, όπως όταν προηγήθηκε με 14 πόντους (54-40) στην τρίτη περίοδο. Με μπροστάρηδες τους Μπάβτσιτς και Κακαρούδη όμως, ο ΚΑΟΔεπέστρεψε με δυναμικό τρόπο στο ματς, μείωσε στο καλάθι (71-69), και έδωσε άγρια ομορφιά στο φινάλε.

Με 14 δευτερόλεπτα να απομένουν για το τέλος, ο Σάκης Καρύδας ευστόχησε όμως μόνο σε μία από τις δύο ελεύθερες βολές, μετά το φάουλ του Ματαλόν, και αποδείχθηκε μοιραίος για την ομάδα του, καθώς στη συνέχεια οι παίκτες των γηπεδούχων δεν λάθεψαν από τη γραμμή της φιλανθρωπίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Χατζής σήμερα έφτασε τις 489 συμμετοχές στην Α1, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Διαιτητές: Ταβουλαρέας - Χριστοδούλου - Αφεντουλίδης.
Τα δεκάλεπτα: 10-13, 27-28, 58-48, 76-73.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Φλεβαράκης): Σπανός, Ματαλόν 6, Παπανικολόπουλος 4, Τόντιτς 19 (2), Ενγκουαγιέ 9 (1), Χατζής 4, Αποστολίδης 16 (1), Τόμσον 4, Κασελάκης 10, Γαλιώτος 2, Τσιάκος.
ΚΑΟΔ 
(Καλαφατάκης): Καρύδας 13 (1), Αθηναίου 11 (1), Ιωακειμίδης, Μισέλ, Χούμας, Κιτσούλης 2, Σέρανιτς 5, Ζάρρρας 6, Μπάβτσιτς 25 (2), Κακαρούδης 11 (2), Μπενας, Στυλίδης.

basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου